Osa-aikainen myyntineuvottelija / buukkari

 

 

Palkkaamme nyt

MYYNTINEUVOTTELIJOITA ja BUUKKAREITA mielenkiintoisiin toimeksiantoihin.

Meillä opit myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi. Saat huikean pohjan tulevalle urallesi, olipa se unelma-alasi mikä tahansa. Ja tietysti tienaat sievoisen summan rahaa itsellesi.

Meillä on mahdollisuus tehdä mm. pelastushelikopterin varainhankintaa, koulutusmyyntiä, ajanvarausta, markkinakartoituksia, valokuituliittymien myyntiä ja monenlaista muuta myyntiä omien mieltymyksiesi mukaan.

Kyseessä on puhelimitse tehtävä osa-aikatyö Oulun keskustan tuntumassa, viihtyisissä työtiloissa, joustavilla työajoilla ja hyvillä tienesteillä.

Novialla on töissä esimerkiksi monia opiskelijoita, joista jokainen tekee töitä oman lukujärjestyksensä määrittelemissä rajoissa, joko päiväsaikaan tai iltapainotteisesti. Lue tästä miten Mikko ja Ellen ovat onnistuneet yhdistämään opiskelun ja työn:

Ellenin tarina
Mikon tarina

Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa ja töitä on mahdollista tehdä aamukahdeksan ja iltayhdeksän välillä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta myyntityöstä - me koulutamme sinut tehtävään. Palkka muodostuu takuupalkan lisäksi provisioista ja bonuksista, jotka riippuvat myyntituloksestasi. Tällä hetkellä opiskelijoiden keskipalkka Novialla on 14,5 euroa/tunti.

Joustavuutensa takia, tämä työ sopii hyvin myös henkilöille, jotka hakevat lisätienestiä nykyisen päivätyönsä rinnalle tai tykkäävät muuten vain osa-aikatyön tuomasta elämänrytmistä.

Tämä työ opettaa sinulle myyntityön ja asiakaspalvelun käytännöt, joten mikä ikinä onkaan sinun tuleva alasi, niin tästä työstä saat varmasti vauhtia ja vakuuttavuutta nykyajan työmarkkinoille opiskelujesi jälkeiselle ajalle.

Ja nyt kun mietit, että mikähän tämäkin työpaikka oikein on, niin soita meille ja kysy tai käy tutustumassa pintaa syvemmältä oranssiin työyhteisöömme somessa:

Facebookissa: https://www.facebook.com/noviafinland
Instagramissa: https://instagram.com/noviafinland/
 

Etsitpä sitten lyhyttä tai pidempää työsuhdetta, niin lähetä työhakemus tai soita numeroon 08 552 8808

Täytä työhakemus