Avoimia työpaikkoja opiskelijoille – työskentele iltaisin tai osa-aikaisesti

Novia Finland Oy on palkittu useana vuonna yhtenä Suomen parhaista työpaikoista ja olemme voittaneet toimialamme maailmanmestaruuden. Olemme jo useita vuosia toimineet pelastushelikopteri Aslakin varainhankinnassa, jossa keräämme varoja pelastustoiminnan turvaamiseksi ja kehittämiseksi Lapin alueella. Nyt meillä on avoimia työpaikkoja opiskelijoille varainhankintatiimissä.

Palkkaamme OPISKELIJOITA osa-aikaiseen MYYNTITYÖHÖN!

Työnkuvaus:

Kyseessä on puhelimitse tehtävä osa-aikainen myyntityö Oulun keskustassa, viihtyisissä työtiloissa, joustavilla työajoilla, hyvillä tienesteillä sekä mahtavilla työkavereilla. Työtehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suomalaisia yksityishenkilöitä, kertoa heille pelastushelikopteri Aslakin toiminnasta ja myydä heille sopiva tukituotepaketti. Tukituotemyynnin tuotoilla rahoitetaan pelastushelikopterin toiminta.

Emme odota, että sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä – me koulutamme sinut tehtävään. Opit aluksi myyntityön perusteet ja pääset kehittämään taitojasi käytännön työtä tekemällä. Kokeneet esimiehet auttavat sinua aina tarpeen tullen ja tiimikaverit tsemppaavat sinut huippumyynteihin. Meiltä saat huikean pohjan tulevalle urallesi, olipa unelma-alasi mikä tahansa, sillä myyntiosaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja arvostetaan kaikilla aloilla.

Novialla on töissä monia opiskelijoita, joista jokainen tekee töitä oman lukujärjestyksensä määrittelemissä rajoissa, joko päiväsaikaan tai iltapainotteisesti. Aikaa riittää sekä opiskeluun ja työntekoon että harrastuksiin. Lue vaikkapa miten Ville ja Herman ovat onnistuneet yhdistämään opiskelun ja työn: Hermanin tarina ja Villen tarina.

Mitä odotamme sinulta:

  • Olet vähintään 16-vuotias ja puhut sujuvasti suomea.
  • Olet rento tyyppi ja tykkäät työskennellä ihmisten kanssa.
  • Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen ote tekemiseen, mutta ymmärrät myös tiimityöskentelyn hyödyt.
  • Olet innokas oppimaan uutta ja haluat kehittyä työssäsi.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellistä työtä ja arvokasta työkokemusta.
  • Joustavat työajat, jotka sopivat omaan lukujärjestykseesi.
  • Reilun palkan, jolla rahoitat opiskelijaelämän.
  • Mahtavan työyhteisön, jossa työkavereiden tuki ja tsemppaus ovat arkipäivää.
  • Viihtyisät työtilat Oulun keskustan tuntumassa.

Palkkaus: Palkka muodostuu myyntiprovisioista sekä bonuksista, mutta pohjalle saat turvallisen tuntipalkan, jolloin tiedät aina, paljonko vähintään kuukaudessa tienaat. Osa-aikaisten kuukausipalkat vaihtelevat 500€-3000€ välillä.

Työaika: Haemme tekijöitä ensisijaisesti iltavuoroon (arkisin klo 16-21), mutta töitä on mahdollista tehdä aamukahdeksan ja iltayhdeksän välillä arkipäivinä. Joustavien työaikojen vuoksi tämä työ sopii kaikille opiskelijoille, riippumatta siitä, missä vaiheessa opinnot ovat.

Käy tutustumassa pintaa syvemmältä oranssiin työyhteisöömme somessa: Facebookissa ja Instagramissa.

Jos kiinnostuit, niin soita meille ja jutellaan tarkemmin tai lähetä heti työhakemus.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808 Lue työnhaun FAQ