Avoimia työpaikkoja opiskelijoille

Novia Finland Oy on palkittu useana vuonna yhtenä Suomen parhaista työpaikoista ja olemme voittaneet toimialamme maailmanmestaruuden. Olemme jo useita vuosia toimineet pelastushelikopteri Aslakin varainhankinnassa, jossa keräämme varoja pelastustoiminnan turvaamiseksi ja kehittämiseksi Lapin alueella. Nyt meillä on avoimia työpaikkoja opiskelijoille varainhankintatiimissä.

Palkkaamme OPISKELIJOITA osa-aikaiseen MYYNTITYÖHÖN!

Työnkuvaus:

Kyseessä on puhelimitse tehtävä osa-aikainen myyntityö. Töitä voit tehdä joko Oulun keskustan konttorissamme viihtyisissä työtiloissa tai etätyönä kotoasi. Työajat ovat erittäin joustavat, tienestit hyvät ja työkaverit mahtavia. Työtehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suomalaisia yksityishenkilöitä, kertoa heille pelastushelikopteri Aslakin toiminnasta ja myydä heille sopiva tukituotepaketti. Tukituotemyynnin tuotoilla rahoitetaan pelastushelikopterin toiminta.

Emme odota, että sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä – me koulutamme sinut tehtävään. Opit aluksi myyntityön perusteet ja pääset kehittämään taitojasi käytännön työtä tekemällä. Kokeneet esimiehet auttavat sinua aina tarpeen tullen ja tiimikaverit tsemppaavat sinut huippumyynteihin. Meiltä saat huikean pohjan tulevalle urallesi, olipa unelma-alasi mikä tahansa, sillä myyntiosaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja arvostetaan kaikilla aloilla.

Novialla on töissä monia opiskelijoita, joista jokainen tekee töitä oman lukujärjestyksensä määrittelemissä rajoissa, joko päiväsaikaan tai iltapainotteisesti, 3-5 päivää viikossa. Aikaa riittää sekä opiskeluun ja työntekoon että harrastuksiin. Lue vaikkapa miten Ville ja Herman ovat onnistuneet yhdistämään opiskelun ja työn: Hermanin tarina ja Villen tarina.

Mitä odotamme sinulta:

  • Olet vähintään 16-vuotias ja puhut sujuvasti suomea.
  • Olet rento tyyppi ja tykkäät työskennellä ihmisten kanssa.
  • Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen ote tekemiseen, mutta ymmärrät myös tiimityöskentelyn hyödyt.
  • Olet innokas oppimaan uutta ja haluat kehittyä työssäsi.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellistä työtä ja arvokasta työkokemusta.
  • Joustavat työajat, jotka sopivat omaan lukujärjestykseesi.
  • Reilun palkan, jolla rahoitat opiskelijaelämän.
  • Mahtavan työyhteisön, jossa työkavereiden tuki ja tsemppaus ovat arkipäivää.
  • Viihtyisät työtilat Oulun keskustan tuntumassa.
  • Mahdollisuuden etätöihin

Palkkaus: Palkka muodostuu myyntiprovisioista sekä bonuksista, ja pohjalle saat turvallisen tuntipalkan 9€/tunti (3 kk harjoitteluajalta tuntipalkka 7,65€), jolloin tiedät aina, paljonko vähintään kuukaudessa tienaat. Tuntipalkan päälle saat provisiot jokaisesta tekemästäsi kaupasta sekä bonukset.  Onnistuessasi tienaat 12-14€/h, ja kun oikeasti alkaa homma rullaamaan ja opit myynnin salat, niin mahdollisuutesi on tienata reippaasti tuotakin enemmän.

Tätä työtä voit tehdä joko Oulun konttorillamme tai kotonasi mistä päin Suomea tahansa.

Työaika: Haemme tekijöitä ensisijaisesti iltavuoroon (arkisin klo 16-21), mutta töitä on mahdollista tehdä aamuyhdeksän ja iltayhdeksän välillä arkipäivinä. Joustavien työaikojen vuoksi tämä työ sopii kaikille opiskelijoille, riippumatta siitä, missä vaiheessa opinnot ovat.

Jos kiinnostuit, niin soita meille ja jutellaan tarkemmin tai lähetä työhakemus. Voit myös laittaa kysymyksiä meidän Rekry-WhatsAppiin numeroon 0406430675 tai kätevästi klikkaamalla tuosta WhatsApp-boksista.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808 Rekry-WhatsApp

Voit myös tutustua alla olevasta linkistä yleisimmin meille työnhaussa esitettäviin kysymyksiin. Olemme koonneet sinne vastauksia, joista toivottavasti on sinullekin apua.

Lue työnhaun FAQ