Haetaan yritysmyyjää; varainhankinta, ilmoitusmyynti, buukkaus

Avoin työpaikka

Etsimme motivoitunutta ja loistavia myyntitaitoja omaavaa tyyppiä liittymään yritysmyyntiimme. Tässä roolissa työskentelet sekä itsenäisesti joko etätyössä tai Oulun toimistollamme ja toimit tiiviissä yhteistyössä myyntitiimimme kanssa auttaaksesi meitä tavoittamaan ja ylittämään tavoitteemme.

Tehtävä

Soveltuvuutesi ja yrityksen työtilanteen mukaan mukaan toimit Pelastushelikopteri Aslakin B-to-B varainhankinnassa, myyt ilmoituksia kauppakamareiden julkaisuihin ja sovit asiakastapaamisia päämiesten myyntiedustajille. 

Voit tehdä töitä oman tilanteesi mukaan etänä tai Oulun toimipisteellämme.

Vaatimukset

Emme edellytä erityistä aiempaa kokemusta sillä perehdytämme sinut tähän tehtävään. Asenne ratkaisee. Kokemus aikaisemmasta yritysmyyjän roolista voidaan lukea eduksesi työpaikkaa hakiessa.

Työ on pääosin itsenäistä työskentelyä puhelimessa asiakkaiden kanssa, mutta edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja tiimin toiminnan kehittämisessä ja keskusteluissa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä merkityksellisessä roolissa tiimissämme, jossa autat päämiehiämme kasvattamaan liikevaihtoaan.

Työaika

Teet tarpeidesi mukaan töitä kuuden tai kahdeksan tunnin työvuoroissa kolmesta viiteen päivänä viikossa (ma-pe).

Palkkaus

Maksamme työstä 9 €/ h pohjapalkkaa (3 kk harjoittelujakson aikana 7,65 €/h), minkä lisäksi ansaitset projektikohtaisia provisioita ja bonuksia.

Tyypillinen ansainta on 11 – 15 €/h. Huipputapaukset vetävät yli 25 €/ h palkkoja.

 

Jos kiinnostuit, niin soita meille ja jutellaan tarkemmin tai lähetä heti työhakemus. Voit myös laittaa kysymyksiä meidän Rekry-WhatsAppiin numeroon 0406430675 tai kätevästi klikkaamalla tuosta WhatsApp-boksista.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808 Rekry-WhatsApp

Voit myös tutustua alla olevasta linkistä yleisimmin meille työnhaussa esitettäviin kysymyksiin. Olemme koonneet sinne vastauksia, joista toivottavasti on sinullekin apua.

Lue työnhaun FAQ

Odotamme innolla hakemustasi!