Palkkaamme pelastushelikopteri Aslakin varainhankintaan

Novia Finland Oy on palkittu useana vuonna yhtenä Suomen parhaista työpaikoista ja olemme voittaneet toimialamme maailmanmestaruuden. Olemme jo useita vuosia toimineet pelastushelikopteri Aslakin varainhankinnassa, jossa keräämme varoja pelastustoiminnan jatkamiseksi ja kehittämiseksi Lapin alueella. Nyt etsimme uusia

 MYYNTINEUVOTTELIJOITA Aslakin varainhankintaprojektiin!

Työnkuvaus:

Työtehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suomalaisia yrityspäättäjiä ja saada yritykset mukaan tukemaan pelastushelikopterin toimintaa!

Tarvitset työssäsi positiivista energiaa ja asennetta sekä halua kehittyä myyntityössä. Aiempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta emme vaadi sitä – me koulutamme sinut tehtävään ja tukenasi on tietenkin myös kokenut esimies ja hurjan rohkaiseva tiimi!. Meillä opit myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi ja voit jatkossa edetä Novian sisällä erilaisiin myyntikampanjoihin. Myyntityössä opittuja taitoja voit hyödyntää monessa tilanteessa, sillä myyntiosaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen kaikilla elämän osa-alueilla.

Novia ja novialaiset tunnetaan kovista tuloksista ja ammattimaisesta tekemisestä hyvällä fiiliksellä! Jaamme niin ilot kuin surut ja samalla teemme äärimmäisen rautaisella asenteella kauppaa. Porukkaa meiltä löytyy aivan laidasta laitaan, mutta kaikkia meitä yhdistää novialaisuus. Varainhankintatiimin esimiehenä toimii Risto, johon voit tutustua tarkemmin täällä.

aslasktiimi

Mitä odotamme sinulta:

  • Olet rento tyyppi ja tykkäät työskennellä ihmisten kanssa
  • Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen ote tekemiseen, mutta ymmärrät myös tiimityöskentelyn hyödyt
  • Olet innokas oppimaan uutta ja haluat kehittyä työssäsi.
  • Olet aidosti kiinnostunut löytämään parhaat ratkaisut asiantuntevasti keskustelemalla. Väkisinmyynti ei ole pop.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellistä työtä ja arvokasta työkokemusta
  • Mahtavan työyhteisön, jossa työkavereiden tuki ja tsemppaus ovat arkipäivää
  • Viihtyisät työtilat Oulun keskustan tuntumassa
  • Modernit välineet työntekoon ja toimivat myyntiprosessit
  • Mahdollisuuden edetä työssä ja luoda uraa myynnin ammattilaisena.

Palkkaus: Kilpailukykyinen takuupalkka (1300€/kk – 2000€/kk) sekä provisiot ja bonukset. Onnistuessasi tienaat komeasti 2500€ – 4000€ suuruisia kuukausipalkkoja.

Työaika: Pääsääntöisesti arkisin klo 8 – 16. Myös osa-aikainen työskentely on mahdollista elämäntilanteen niin vaatiessa.

Käy tutustumassa pintaa syvemmältä oranssiin työyhteisöömme somessa: Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä rohkeasti työhakemus tai soita ja kysy lisätietoja, puh. 08 552 8808. Haastattelut ovat käynnissä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808 Lue työnhaun FAQ