Palkkaamme pelastushelikopteri Aslakin varainhankintaan

Moi, mää oon Risto ja mää toimin täällä Novia Finland Oy:ssä rentona tiiminvetäjäkloppina innovatiivisesti nimetyssä Ripen tiimissä.

Ja nyt on kuulkaas semmonen tilanne, että oksat pois! Nimittäin nyt mää oon tehny semmosen ratkasun kuulkaa, että mää otan huippumyyjiä lissää enemmän ku laki sallii. Älä kysy mikä laki on kyseessä, vaan lueha etiäppäin!

No ensinnäki miun tiimi on ihan mielettömän asenteellinen ja hurjan iloinen, yhtenäinen perhe. Me jaetaan ilot ja surut keskenämme ja samalla teemme äärimmäisen rautaisella asenteella kauppaa. Jengiä meiltä löytyy aivan laidasta laitaan eri taustoilla, mutta kaikkia meitä yhdistää Novia ja novialaisuus.

Ja nyt varmasti aloit heti miettimään, että mikäs tää Novia sitten on? No miepä kuule kerron! Myöt ollaan oltu maailmankartalla jo vuodesta 1986 lähtien ja met kuule tehhään myyntityötä kovalla fiiliksellä ja kauppa käy kovemmin ku Rovaniemen markkinoilla. Meijät myös tunnetaan siitä, että meiät on useana vuonna palkittu yhtenä Suomen parhaana työpaikkana. Eli uskallan kyllä luvata, että sananlasku Ain naurain työtäs tee! (vai mites se meni) pitää kyllä täällä paikkaansa. Mikkään sirkuskerho me ei kuitenkaan olla vaan hommat tehhään täysillä, mutta pilike silimäkulumassa.

Ja nyt ku kummiskin mietit, että mitähän täällä oikeen pittää tehä, niin eläpä hättäile istumma mättäälle ja keitämmä potut. No ensinnäkin mun tiimi tekkee yritysmyyntiä ja meillä on aivan mielettömän huippu projekti, elikkäs Pelastushelikopteri Aslakin varainhankinta. Eli met hankimme varoja Aslakille, jotta Aslak voi pelastaa ihimisiä Lapin alueella, missä muuten on porukkaa nykyään ihan pipona kun turismikin rokkaa ja lujaa. Ja maastohan on melkeen haastavampi ku Siperiassa, joten avun saaminen hätätilanteeseen on joissain tappauksissa mahdollista vain pelastushelikopterilla. Siksi tarvitaankin nyt lisävoimia tähän pippuriseen tiimiin.

Jos sulla on positiivista energiaa, asennetta ja edes jonkunlaista huumorintajua, niin laitahan työhakemusta tulemaan, niin katotaan millekkä aletaan vai aletaanko millekkään. Vai keitetäänkö vaan potut. Meidän tiimin nimittäin mahtuu vielä huipputyyppejä!

Samalla ku mietiskelet, että millekkäs tässä nyt sitten alkais, niin käyppä tsekkaan Novian kulissien taakse Facessa ja Instassa.

Facessa: https://www.facebook.com/noviafinland
Instassa: https://instagram.com/noviafinland/

Palkkaus: Provisiot + bonukset ja tottakai kilpailukykyinen takuupalkka (1300€/kk – 2000€/kk). Onnistuessassi tienaat komeasti 2500€ – 4000€ suuruisia kuukausipalkkoja.

Jätä rohkeasti työhakemus tai soita ja kysy lisätietoja, puh. 08 552 8808. Haastattelut ovat käynnissä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808

Novia Finland Oy

Intohimonamme on saada aikaan enemmän ja parempia myynnin tuloksia, nopeammin ja pienemmällä vaivalla. Olemme asiakkaillemme luotettava kumppani ja työntekijöillemme erityisen hyvä työpaikka.