Palkkaamme pelastushelikopteri Aslakin varainhankintaan

Novia Finland Oy on yksi kokeneimmista telemarkkinointiyrityksistä Suomessa. Olemme jo useita vuosia toimineet pelastushelikopteri Aslakin varainhankinnassa, joka mahdollistaa pelastustoiminnan pyörittämisen Lapin alueella. Nyt palkkaamme uusia

 MYYNTINEUVOTTELIJOITA Aslakin varainhankintaprojektiin!

Työnkuvaus:

Tulet arkiaamuisin klo 8 mennessä toimistolle, jossa teet töitä noin 25 muun myyjän kanssa. Tiimissäsi on sekä kokeneita konkareita että vähän tuoreempia myyjiä ja löydät varmasti oman paikkasi tiimistä. Asiakkaiden kontaktointi tapahtuu tietokonetta ja sankaluureja käyttäen. Myyt yritysasiakkaille Aslakin tukituotepaketteja, joiden tuotto käytetään pelastushelikopteritoiminnan ylläpitämiseen. Soittolistat ovat valmiina ja puhelut sekä sähköpostit asiakkaille lähtevät automaattisesti call center-ohjelman kautta. Teet myyntiä uusien asiakkaiden lisäksi myös vakioasiakkaille, jotka ovat tukikampanjassa mukana säännöllisesti. Asiakkaat suhtautuvat Aslakin tukituotteiden myyntiin yleensä varsin hyvin, sillä moni kokee pelastushelikopteritoiminnan erittäin tarpeelliseksi. Myyjän mieltä lämmittää tietenkin se, että saa olla mukana tuikitärkeässä toiminnassa , jossa jokaisella kaupalla on merkitys! Työpäiväsi päättyy klo 16.

 

aslasktiimi

 

Mitä odotamme sinulta? Ihan ensiksi odotamme sitä, että soitat meille puh. 08 552 8808 tai täytät työhakemuksen, jotta voimme kutsua sinut työhaastatteluun.

Mitä tarjoamme sinulle? Tässä voisimme luetella kaikki kliseet, mutta emme tee niin. Halutessasi voit tutustua meihin tarkemmin täällä (työntekijäesittelyitä) tai täällä (lisätietoa Noviasta yrityksenä).

Palkkaus: Takuupalkka (vähintään 1300 euroa) sekä provisiot ja bonukset oman onnistumisen mukaan. Hyvin tehdystä työstä saat hyvää palkkaa!

Tsekkaa lisää somessa: Facebookissa ja Instagramissa. Varainhankintatiimin esimiehenä toimii Risto, johon voit tutustua tarkemmin täällä.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808 Lue työnhaun FAQ