Haussa osa-aikaisia myyntineuvottelijoita sekä ajanvaraajia

Palkkaamme nyt MYYNTINEUVOTTELIJOITA ja AJANVARAAJIA osa-aikatyöhön.

Meidät on palkittu useana vuonna yhtenä Suomen parhaista työpaikoista ja olemme voittaneet toimialamme maailmanmestaruuden. Nyt haemme vahvistuksia tähän timanttiseen jengiimme.

Meillä opit myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi ja voit kehittää itsestäsi monipuolisen myyntitykin. Jos kuitenkin katseesi on jollain toisella alalla, niin meiltä saat huikean pohjan tulevalle urallesi, sillä olipa se unelma-alasi mikä tahansa, niin nykyään myynti- ja vuorovaikutustaidot katsotaan erittäin suureksi eduksi alalla kuin alalla.

Kyseessä on puhelimitse tehtävä osa-aikatyö Oulun keskustassa, viihtyisissä työtiloissa, joustavilla työajoilla, hyvillä tienesteillä sekä päheillä työkavereilla.

Töitä on mahdollista tehdä aamukahdeksan ja iltayhdeksän välillä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta myyntityöstä – me koulutamme sinut tehtävään. Tällä hetkellä opiskelijoiden keskipalkka Novialla on 14,5 euroa/tunti. Palkkaus muodostuu provisioista sekä bonuksista, mutta pohjalle saat turvallisen tuntipalkan, jolloin tiedät aina mitä vähintään kuukaudessa tienaat. Osa-aikaisten kuukausipalkat vaihtelevat 500€-3000€ välillä.

Meillä on mahdollisuus tehdä mm. pelastushelikopteri Aslakin varainhankintaa, koulutusmyyntiä, ajanvarausta, markkinakartoituksia, valokuituliittymien myyntiä ja monenlaista muuta myyntiä omien mieltymyksiesi mukaan. Tammikuusta alkaen voit myydä meillä myös sähkösopimuksia. Myyntiä tehdään sekä yrittäjille että kuluttajille.

Joustavuutensa takia, tämä työ sopii hyvin myös henkilöille, jotka hakevat lisätienestiä nykyisen päivätyönsä rinnalle tai tykkäävät muuten vain osa-aikatyön tuomasta elämänrytmistä.

Novialla on töissä esimerkiksi monia opiskelijoita, joista jokainen tekee töitä oman lukujärjestyksensä määrittelemissä rajoissa, joko päiväsaikaan tai iltapainotteisesti. Lue tästä miten vaikkapa Mikko ja Ellen ovat onnistuneet yhdistämään opiskelun ja työn:

Ellenin tarina
Mikon tarina

Jos kiinnostuit, niin soita meille ja jutellaan tarkemmin työmahdollisuuksista tai käy tutustumassa pintaa syvemmältä oranssiin työyhteisöömme somessa:

Facebookissa: https://www.facebook.com/noviafinland
Instagramissa: https://instagram.com/noviafinland/

Etsitpä sitten lyhyttä tai pidempää työsuhdetta, niin lähetä työhakemus tai soita numeroon 08 552 8808

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808

Novia Finland Oy

Intohimonamme on saada aikaan enemmän ja parempia myynnin tuloksia, nopeammin ja pienemmällä vaivalla. Olemme asiakkaillemme luotettava kumppani ja työntekijöillemme erityisen hyvä työpaikka.