Palkkaamme osa-aikaisia myyntineuvottelijoita, hae nyt!

Novia Finland Oy on palkittu useana vuonna yhtenä Suomen parhaista työpaikoista ja olemme voittaneet toimialamme maailmanmestaruuden. Olemme jo useita vuosia toimineet pelastushelikopteri Aslakin varainhankinnassa, jossa keräämme varoja pelastustoiminnan turvaamiseksi ja kehittämiseksi Lapin alueella. Nyt palkkaamme

MYYNTINEUVOTTELIJOITA iltatyöhön ja osa-aikatyöhön!

Työnkuvaus:

Kyseessä on puhelimitse tehtävä osa-aikainen myyntityö Oulun keskustassa, viihtyisissä työtiloissa, joustavilla työajoilla, hyvillä tienesteillä sekä mahtavilla työkavereilla. Työtehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suomalaisia yksityishenkilöitä, kertoa heille pelastushelikopteri Aslakin toiminnasta ja myydä heille sopiva tukituotepaketti. Tukituotemyynnin tuotoilla rahoitetaan pelastushelikopterin toiminta.

Tarvitset työssäsi positiivista energiaa ja asennetta sekä halua kehittyä myyntityössä. Aiempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta emme vaadi sitä – me koulutamme sinut tehtävään. Meillä opit myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi ja voit jatkossa edetä Novian sisällä erilaisiin myyntikampanjoihin. Myyntityössä opittuja taitoja voit hyödyntää monessa tilanteessa, sillä myyntiosaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen kaikilla elämän osa-alueilla.

Novialla on osa-aikaisessa työssä monenlaisia henkilöitä. Taustat, koulutus, kokemus, ikä ja elämäntilanteet vaihtelevat, sillä osa-aikatyö sopii monelle. Meillä on esimerkiksi monia opiskelijoita, joista jokainen tekee töitä oman lukujärjestyksensä määrittelemissä rajoissa, joko päiväsaikaan tai iltapainotteisesti. Lue vaikkapa miten Ville ja Ellen ovat onnistuneet yhdistämään opiskelun ja työn: Ellenin tarina ja Villen tarina.

myyntineuvottelijiota iltavuoroon

Mitä odotamme sinulta:

  • Olet vähintään 16-vuotias ja puhut sujuvasti suomea.
  • Olet rento tyyppi ja tykkäät työskennellä ihmisten kanssa.
  • Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen ote tekemiseen, mutta ymmärrät myös tiimityöskentelyn hyödyt.
  • Olet innokas oppimaan uutta ja haluat kehittyä työssäsi.
  • Olet aidosti kiinnostunut löytämään parhaat ratkaisut asiantuntevasti keskustelemalla. Väkisinmyynti ei ole pop.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellistä työtä ja reilun palkkauksen.
  • Joustavat työajat, jotka sopivat omaan elämäntilanteeseesi.
  • Mahtavan työyhteisön, jossa työkavereiden tuki ja tsemppaus ovat arkipäivää.
  • Viihtyisät työtilat Oulun keskustan tuntumassa.
  • Mahdollisuuden edetä työssä ja luoda uraa myynnin ammattilaisena.

Palkkaus: Palkka muodostuu provisioista sekä bonuksista, mutta pohjalle saat turvallisen tuntipalkan, jolloin tiedät aina, paljonko vähintään kuukaudessa tienaat. Osa-aikaisten kuukausipalkat vaihtelevat 500€-3000€ välillä.

Työaika: Haemme tekijöitä ensisijaisesti iltavuoroon (arkisin klo 16-21), mutta töitä on mahdollista tehdä aamukahdeksan ja iltayhdeksän välillä arkipäivinä. Joustavuutensa takia tämä työ sopii hyvin henkilöille, jotka hakevat iltatyötä opiskelun oheen, lisätienestiä nykyisen päivätyön rinnalle tai niille, jotka tykkäävät muuten vain osa-aikatyön tuomasta elämänrytmistä.

Käy tutustumassa pintaa syvemmältä oranssiin työyhteisöömme somessa: Facebookissa ja Instagramissa.

Jos kiinnostuit, niin soita meille ja jutellaan tarkemmin työmahdollisuuksista tai lähetä heti työhakemus.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808 Lue työnhaun FAQ