fbpx

Kesätöihin Novialle?

Kesätyö, jossa kehityt ja tienaat

Kiinnostaako sinua kesätyö, jossa opit työelämän perusasiat, tienaat rahat kesän ja syksyn rientoihin ja samalla autat pelastamaan ihmishenkiä? Me palkkaamme kesätöihin Lapin pelastushelikopteri Aslakin varainhankintaan useita työntekijöitä, jotka haluavat joko oppia myymään tai kehittämään myyntitaitojaan.

Mitä työ on käytännössä?

Työssäsi soitat suomalaisille yksityishenkilöille ja myyt heille tukituotepaketteja, joilla rahoitetaan pelastushelikopteri Aslakin pelastustoimintaa. Käytät työssäsi tietokonepohjaista soittojärjestelmää, jossa on valmiit soittolistat. Työ koostuu sekä uusille että nykyisille asiakkaille myymisestä. Kesätyössä työpäiväsi ovat kuusituntisia ja työvuoroja voit tehdä viikossa kolmesta viiteen.

Miksi Novialle?

Novia on hyvämaineinen ja pitkään alalla toiminut yritys. Meillä on ollut vuosien saatossa satoja kesätyöntekijöitä ja olemme kokeneita nuorten ihmisten kouluttamisessa myyntityöhön. Aikaisempien vuosien kesätyöntekijät ovat antaneet meille positiivista palautetta työyhteisöstä, reilusta palkkauksesta ja koulutuksesta, joka on auttanut sisään työelämään. Lisäksi olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joten sitoudumme antamaan sinulle parhaan mahdollisen kesätyökokemuksen! Käy katsomassa, miten meillä kampanjan periaatteet toteutuvat.

 

vastuullinenkesäduuni_noviafinland

 

Palkkaus

Palkkamalli koostuu pohjapalkasta (7,5 €/tunti), provisioista ja bonuksista. Provisioita kerrytät heti ensimmäisestä kaupasta lähtien ja maksamme reiluja bonuksia tavoitteiden täyttymisestä. Kesätyössä kuukausipalkka vaihtelee n. 1000–2000 € välillä, myyntiesi mukaan.

Myös etätyö mahdollista

Voit tehdä kesätöitä joko konttorillamme Oulun keskustan tuntumassa tai etänä kotoasi mistä päin Suomea tahansa. Mikäli aikeissasi on hakea meille etätöihin, niin mainitsethan asiasta työhakemuksessasi.

Mitä odotamme sinulta?

Olet vähintään 16-vuotias ja puhut sujuvasti suomea. Sinulla  on tahtoa kehittyä ja oppia myynnistä. Vuosien saatossa meillä on ollut huippumyyjiä, jotka ovat olleet introvertteja, ekstroverttejä ja kaikkea siltä väliltä. Kyky kuunnella ja käydä keskustelua monenlaisten ihmisten kanssa on plussaa. Aiempaa kokemusta emme sinulta vaadi, vaan koulutamme sinulle kaiken tarpeellisen työssä onnistumisen tueksi.

Työaika ja työn aloittamisajankohta

Kesätiimi työskentelee arkipäivisin kuuden tunnin (klo 10 – 16) työvuoroissa. Etusijalla haastattelujonossa ovat sellaiset hakijat, joilla on mahdollisuus aloittaa työt osa-aikaisena iltatiimissä jo ennen kesää.  Työsuhde voi jatkua myös kesän jälkeen osa-aikaisena.

Kerro hakemuksessasi mille ajalle kesätöitä haet.

Kuinka hakea kesätöihin?

Jos kiinnostuit, niin soita meille ja jutellaan tarkemmin tai lähetä heti työhakemus. Voit myös laittaa kysymyksiä meidän Rekry-WhatsAppiin numeroon 0406430675 kätevästi klikkaamalla tuosta WhatsApp-boksista.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808 Rekry-WhatsApp

Voit myös tutustua alla olevasta linkistä yleisimmin meille työnhaussa esitettäviin kysymyksiin. Olemme koonneet sinne vastauksia, joista toivottavasti on sinullekin apua.

Lue työnhaun FAQ