fbpx

Kesätyö

Kesätyö, jossa kehityt ja tienaat

Kiinnostaako sinua kesätyö, jolla parannat omaa työmarkkina-arvoasi, tienaat rahat kesän ja syksyn rientoihin ja samalla autat pelastamaan ihmishenkiä? Me palkkaamme kesätöihin 10 työntekijää, jotka haluavat kehittää myyntitaitojaan pelastushelikopteri Aslakin varainhankinnassa.

Mitä työ on käytännössä?

Työssäsi soitat suomalaisille kuluttaja-asiakkaille ja myyt heille tukituotepaketteja, joilla rahoitetaan pelastushelikopteri Aslakin pelastustoimintaa. Käytät työssäsi tietokonepohjaista soittojärjestelmää, jossa on valmiit soittolistat. Työ koostuu sekä uusille että nykyisille asiakkaille myymisestä. Kesätyössä työpäiväsi ovat kuusituntisia ja työvuoroja voit tehdä viikossa kolmesta viiteen.

Miksi Novialle?

Novia on hyvämaineinen ja pitkään alalla toiminut yritys. Meillä on ollut vuosien saatossa tuhansia kesätyöntekijöitä ja olemme kokeneita nuorten ihmisten kouluttamisessa myyntityöhön. Aikaisempien vuosien kesätyöntekijät ovat antaneet meille positiivista palautetta työyhteisöstä, reilusta palkkauksesta ja koulutuksesta, joka on auttanut sisään työelämään.

Palkkaus

Palkkamalli koostuu pohjapalkasta (7,5 €/h), provisioista ja bonuksista. Provisioita kerrytät heti ensimmäisestä kaupasta lähtien ja maksamme reiluja bonuksia tavoitteiden täyttymisestä. Kesätyössä kuukausipalkka vaihtelee n. 1000–2000 € välillä, myyntiesi mukaan. 

Mitä odotamme sinulta?

Tahtoa kehittyä ja oppia myynnistä. Vuosien saatossa meillä on ollut huippumyyjiä, jotka ovat olleet introvertteja, ekstroverttejä ja kaikkea siltä väliltä. Kyky kuunnella ja käydä keskustelua monenlaisten ihmisten kanssa on plussaa.

Työt voit aloittaa jo keväällä, viimeiset aloitusryhmät ovat kesäkuun alussa.

Jos kiinnostuit, niin soita meille ja jutellaan tarkemmin tai lähetä heti työhakemus.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808 Lue työnhaun FAQ