Kesätyöpaikat Oulussa

Novia Finland Oy on palkittu useana vuonna yhtenä Suomen parhaista työpaikoista ja olemme voittaneet toimialamme maailmanmestaruuden. Olemme jo useita vuosia toimineet pelastushelikopteri Aslakin varainhankinnassa, jossa keräämme varoja pelastustoiminnan turvaamiseksi ja kehittämiseksi Lapin alueella. Nyt meillä on avoinna kesätyöpaikat Oulussa ja palkkaamme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Pelastushelikopteri Aslakin varainhankintaan!

Työnkuvaus:

Työtehtävänä on arvostettujen pelastushelikopteri Aslakin tukituotteiden myyminen puhelimitse kuluttaja-asiakkaille. Tukituotemyynnin tuotoilla rahoitetaan pelastushelikopterin toiminta. Tätä merkityksellistä työtä tehdään toimistollamme Oulun keskustassa, viihtyisissä työtiloissa, joustavilla työajoilla, hyvillä tienesteillä sekä mahtavilla työkavereilla.

Tarvitset työssäsi positiivista energiaa ja asennetta sekä halua kehittyä myyntityössä. Aiempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta emme vaadi sitä – me koulutamme sinut tehtävään. Meillä opit nopeasti myyntityön perusteet ja opittuja taitoja voit hyödyntää monessa tilanteessa, sillä myyntiosaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen kaikilla elämän osa-alueilla. Tämä työ sopii erinomaisesti kaikkien alojen opiskelijoille, jotka haluavat myyntiosaamisen avulla saada etulyöntiaseman tulevaisuuden työmarkkinoilla.

KESÄTÖITÄ OULUSSA RENNOLLA OTTEELLA

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joten sitoudumme antamaan sinulle parhaan mahdollisen kesätyökokemuksen! Käy katsomassa, miten meillä kampanjan periaatteet toteutuvat.

Mitä odotamme sinulta:

 • Olet vähintään 16-vuotias ja puhut sujuvasti suomea.
 • Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen ote tekemiseen, mutta ymmärrät myös tiimityöskentelyn hyödyt.
 • Keskustelet luontevasti ihmisten kanssa.
 • Sinulla on tehokas ja päättäväinen ote työntekoon.
 • Haluat onnistua työssäsi ja tienata hyvin.
 • Aiempaa kokemusta myynnistä emme vaadi, mutta sinulla tulee olla aito halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi.

Me tarjoamme sinulle:

 • Mahtavan työyhteisön, jossa työkavereiden tuki ja tsemppaus ovat arkipäivää.
 • Viihtyisät työtilat Oulun keskustassa.
 • Reilun ja kannustavan provisiopalkkauksen kunnollisella takuupalkalla.
 • 6-tuntiset työpäivät. Jää aikaa myös kesästä nauttimiseen!
 • Kattavan koulutuksen, mahdollisuuden kehittyä huippumyyjäksi ja jatkaa myyntityötä myös kesän jälkeen.

Käy tutustumassa pintaa syvemmältä oranssiin työyhteisöömme somessa: Facebookissa ja Instagramissa.

Palkkaus: Provisiot + bonukset ja takuupalkka.

Työaika ja työn aloittamisajankohta: Kesätiimi työskentelee arkipäivisin kuuden tunnin työvuoroissa. Etusijalla haastattelujonossa ovat sellaiset hakijat, joilla on mahdollisuus aloittaa työt osa-aikaisena iltatiimissä jo ennen kesää. Mikäli oma elämäntilanteesi sallii tämän, kerro se hakemuksessasi.  Työsuhde voi jatkua myös kesän jälkeen osa-aikaisena.

Jätä rohkeasti työhakemus tai soita ja kysy lisätietoja puh. 08 552 8808. Haastattelemme kesätyönhakijoita tammikuusta 2019 alkaen. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit etsimämme kesätyöntekijä, miksi olet kiinnostunut työskentelemään Novialla ja milloin voisit aloittaa työskentelyn.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808