Palkataan valokuituliittymien myyjiä

Novia Finland Oy on palkittu useana vuonna yhtenä Suomen parhaista työpaikoista ja olemme voittaneet toimialamme maailmanmestaruuden. Autamme yrityksiä asiakashankinnan ja asiakaspalvelun tehostamisessa. Olemme tehneet lukuisia myyntikampanjoita eri internet-toimijoiden apuna ympäri Suomea. Etenkin valokuituliittymien myynnissä. Nyt olemme aloittaneet yhteistyön Valokuitusen kanssa. Valokuitunen on valinnut Novia Finlandin puhelinmyyntikumppanikseen ja haemmekin nyt vahvistuksia nykyiseen myyntitiimiimme. 

 

Valokuitusen toiminta keskittyy tiheästi asuttujen taajamien pientaloalueille. Tulevina vuosina Valokuitusen tavoitteena on tehdä valokuidusta ilahduttava itsestäänselvyys yhä useammalla pientaloalueella ympäri Suomea ja tässä Novia Finland on mukana valokuituliittymien myynnissä.

Työtehtävä

Työssäsi kontaktoit puhelimitse eri alueiden asukkaita Suomessa ja kerrot heille valokuituyhteyksien mahdollisuuksista heidän alueellaan. Tulet soittamaan ihmisille, jotka ovat etukäteen ilmaisseet kiinnostuksensa asiaan sekä ihmisille, jotka eivät asiasta vielä kauheasti tiedä. Tärkeimpänä tehtävänäsi puhelinkeskustelujen aikana on kertoa kuinka valokuituyhteydet helpottavat kotitalouksien arkea etenkin nyt kun etätyöt lisääntyvät ja internet on koko ajan enemmän läsnä ihmisten arjessa. Innostat kotitalouksia ottamaan käyttöönsä tämän huippunopean ja varman nettiyhteyden.

Mitä odotamme sinulta?

Aiempaa kokemusta myynnistä et tarvitse, sillä me koulutamme sinusta myynnin ammattilaisen. Tässä tehtävässä onnistuaksesi, sinun on hyvä olla itse aktiivinen internetin käyttäjä ja jo valmiiksi ymmärtää hieman miten nykymaailmassa nettiä käytetään, jotta pystyt keskustelemaan asiasta tavallisten ihmisten kanssa. Mikään asiaan vihkiytynyt ammattilainen sinun ei tarvitse olla, mutta jos pystyt kertomaan esimerkiksi mihin itse päivittäin nettiä käytät, millä laitteilla ja ymmärrät huonon sekä erinomaisen nettiyhteyden vaikutukset ihmisen netin käyttöön, niin olet jo puoliksi perillä. Vielä parempaa, mikäli itse haluat nettisi toimivan moitteettomasti ja haluat tätä ilosanomaa jakaa muille Suomessa asuville ihmisille, niin tämä saattaa olla juuri se työ mitä olet etsinyt!

Tätä työtä voit tehdä Oulun konttorillamme tai etänä kotoasi mistä päin Suomea tahansa.

Palkkaus: Pohjapalkka 9€/tunti, jonka päälle tienaat jokaisesta myydystä valokuituliittymästä provisiot. Lisäksi käytössäsi on bonusjärjestelmä. Hyvin onnistuessasi voit takoa itsellesi 2000€ – 4000€ palkkoja, eikä se katto siinäkään tule vastaan.

Työaika: Pääsääntöisesti arkisin klo 9 – 17. Myös osa-aikainen työskentely lyhemmillä työajoilla on mahdollista (minimi 24 tuntia viikossa).

Jos kiinnostuit, niin soita meille ja jutellaan tarkemmin tai lähetä heti työhakemus. Voit myös laittaa kysymyksiä meidän Rekry-WhatsAppiin numeroon 0406430675 tai kätevästi klikkaamalla tuosta WhatsApp-boksista.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808 Rekry-WhatsApp

Voit myös tutustua alla olevasta linkistä yleisimmin meille työnhaussa esitettäviin kysymyksiin. Olemme koonneet sinne vastauksia, joista toivottavasti on sinullekin apua.

Lue työnhaun FAQ