Palkkaamme 2 kpl Hybridi-myyjiä yritysmyyntitiimiimme

Palkkaamme yritysmyyntitiimiimme lisää porukkaa. Työtehtävänäsi on varata tapaamisaikoja päämiestemme kalentereihin sekä myydä eri päämiesten tuotteita/palveluita. Meillä tutumpi termi tähän on Hybridi-myyjä. Jokaiselle on nimetty omien mielenkiintojensa mukaan projekteja. Työ tapahtuu nykyaikaisilla soittojärjestelmillä Oulun keskustan toimistoltamme.

Työtehtävänäsi on siis kontaktoida yrityspäättäjiä juuri niissä projekteissa, mitkä sinua kiinnostavat. Projekteja meillä on useita, joten valinnanvaraa kyllä löytyy moneen lähtöön. Alla esimerkkejä joistakin päämiehistämme:

  • Oulun kauppakamari: Teemme Oulun kauppakamarin osalta koulutusmyyntiä ja vuosikirjan mediamyyntiä. Hyödynnämme myynnissä myös Oulun kauppakamarin nettisivujen chat-palvelua.
  • Pääsarjatason urheiluseuroja: Teemme mielenkiintoisia urheilumarkkinoinnin projekteja. Varaamme usealle Suomen pääsarjatason seurojen edustajille tapaamisaikoja heidän sponsorimyyntinsä tehostamiseksi. Tutustu tästä Jukureiden kanssa tekemäämme yhteistyöhön.
  • Tietomaa & Heureka: Teemme myyntiyhteistyötä sekä tiedekeskus Tietomaan että tiedekeskus Heurekan kanssa. Hankimme yrityksiä mukaan sponsoroimaan koululuokkien tiederetkiä kyseisiin tiedekeskuksiin.
  • Seutuverkkojen valokuitumyynti: Myymme useiden eri seutuverkkojen huippunopeita valokuituliittymiä. Tässä kampanjassa puhutaan voimakkaasti paikallisista seutuverkoista, jotka ovat asiakkaille tuttuja, turvallisia ja mielenkiintoisia. Tutustu tästä tarkemmin valokuitumyyntiimme.
  • Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien jäsenhankinta: Hankimme jäseniä Suomen Yrittäjiin kuuluvalle Pohjois-Pohjanmaan yrittäjille.
  • Varaamme tapaamisaikoja sekä teemme markkinakartoituksia lisäksi mm. vakuutuksia sekä työterveyspalveluja kilpailuttavalle yritykselle, tilitoimistoille, ohjelmistoyrityksille, henkilöstöalan yrityksille sekä monen muun alan organisaatioille.

Odotamme sinulta erittäin lujaa asennetta, muuntautumiskykyä ja kehittävää otetta työntekoon. Vastapainoksi tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit, mahdollisuuden luoda myynnistä menestyksekäs työura ja kasapäin etenemismahdollisuuksia.

Aiempi työhistoriasi ei ole ratkaiseva, jos olet innostunut ja ennakkoluuloton tyyppi, jolla on hymy herkässä ja tahtotila menestyä, tienata, osata ja kehittyä. Kokemus myynnistä ja buukkauksesta katsotaan kuitenkin eduksi.

Jos repertuaaristamme löytyy sinulle mielenkiintoisia projekteja ja olet mielestäsi hakemamme henkilö, niin otahan rohkeasti yhteyttä.

Voit tutustua oranssiin työyhteisöömme tarkemmin:

Facebookissa: https://www.facebook.com/noviafinland
Instagramissa: https://instagram.com/noviafinland/

Palkkaus: Provisiot + bonukset ja tottakai kilpailukykyinen takuupalkka (1300€/kk – 2000€/kk). Onnistuessassi tienaat komeasti 2500€ – 4000€ suuruisia kuukausipalkkoja.

Jätä rohkeasti työhakemus tai soita ja kysy lisätietoja, puh. 08 552 8808. Haastattelut ovat käynnissä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808

Novia Finland Oy

Intohimonamme on saada aikaan enemmän ja parempia myynnin tuloksia, nopeammin ja pienemmällä vaivalla. Olemme asiakkaillemme luotettava kumppani ja työntekijöillemme erityisen hyvä työpaikka.