Ripen tiimiin haetaan huippumyyjiä

Moi, täällä huhuilee Risto! Mää toimin täällä Novia Finland Oy:ssä rentona tiiminvetäjän kloppina ihan minun omassa nimikkotiimissäni, eli tuttavammin Ripen tiimissä.

Ja nyt on kuulkaas semmonen tilanne, että oksat pois! Nimittäin nyt mää oon tehny semmosen ratkasun kuulkaa, että mää otan mun tiimiin huippumyyjiä lissää enemmän ku laki sallii. Älä kysy mikä laki on kyseessä, vaan lueha etiäppäin!

Mikä ihmheen Novia?

Ja nyt varmasti aloit heti miettimään, että mikäs tää Novia sitten on? No miepä kuule kerron! Myöt ollaan oltu maailmankartalla jo vuodesta 1986 lähtien ja met kuule tehhään myyntityötä kovalla fiiliksellä ja kauppa käy paremmin ku Rovaniemen markkinoilla. Meijät myös tunnetaan siitä, että meijät on useana vuonna palkittu yhtenä Suomen parhaana työpaikkana. Eli uskallan kyllä luvata, että sananlasku “Ain naurain työtäs tee!” (vai mites se meni) pitää kyllä täällä paikkaansa. Mikkään sirkuskerho me ei kuitenkaan olla vaan hommat tehhään täysillä, mutta pilike silimäkulumassa.

haetaan huippumyyjiä

Työnkuvvaus:

Ja nyt ku kummiskin mietit, että mitähän täällä oikeen pittää tehä, niin eläpä hättäile, istumma mättäälle ja keitämmä potut… Elikkäs lähtökohtaisesti soitamma yrityksiin, mutta kyllä tuossa pari hullua soittelee myös kuluttajille 😉 Ja meillä on aivan mielettömän huiput projektit, elikkäs Pelastushelikopteri Aslakin varainhankinta sekä Tiedekeskus Heurekan ja Tiedekeskus Tietomaan Tiedekummi-projektit. Tässä on siis pari vaihtoehtoa, eli joko nää pääset pelastamaan ihimishenkiä tai sitten pääset auttamaan koululuokkia pääsemään huipulle oppimisreissulle Tietomaahan tai Heurekaan. 

Jos sulla on positiivista energiaa, asennetta ja edes jonkunlaista huumorintajua, niin laitahan työhakemusta tulemaan, niin katotaan millekkä aletaan vai aletaanko millekkään. Vai keitetäänkö vaan potut. Meidän tiimin nimittäin mahtuu vielä huipputyyppejä!

Samalla ku mietiskelet, että millekkäs tässä nyt sitten alkais, niin käyppä tsekkaan Novian kulissien taakse Facessa ja Instassa

Palakkaus: Palakkaus muodostuu provisioista sekä bonuksista, joita maksetaan omien myyntien perusteella. Jokaisella on kuitenkin takkuupalakka 1300 €/kk, jonka on tarkoitus varmistaa perustienesti, vaikka joku satunnainen kuukausi menisikin hieman penkin alle.

Työaika: Pääsääntösesti me ahkeroijjaan arkisin klo 8 – 16. Myös osa-aikainen työskentely on mahollista elämäntilanteen niin vaatiessa.

Jätä rohkeasti työhakemus tai soita ja kysy lisätietoja, puh. 08 552 8808. Haastattelut ovat käynnissä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808 Lue työnhaun FAQ