Palkkaamme myyntivoimaa tiedekummi -projektiin

Novia Finland Oy on palkittu useana vuonna yhtenä Suomen parhaista työpaikoista ja olemme voittaneet toimialamme maailmanmestaruuden. Olemme tehneet jo useita vuosia yhteistyötä tiedekeskus Heurekan ja Tietomaan kanssa Tiedekummi -sponsoripakettien myynnissä. Tiedekummi-kampanjoiden tarkoituksena on toteuttaa koululuokkien vierailuita tiedekeskuksessa. Kampanjassa kontaktoidaan yrityksiä ja tarjotaan heille mahdollisuus sponsoroida oman lähialueen koululuokalle oivaltava päiväretki kuljetuksineen Heurekaan tai Tietomaahan. Nyt etsimme

 TIEDEKUMMI-tiimiin lisää myyntivoimaa!

Työnkuvaus:

Ensisijaisena tehtävänäsi on kontaktoida yrityspäättäjiä puhelimitse, kertoa heille tiedekummi-kampanjasta ja pyrkiä saamaan yritys mukaan tiedekummiksi. Yritys saa käyttöönsä tiedekummi-logot, näkyvyyttä tiedekeskusten nettisivuilla ja tietenkin hyvän fiiliksen osallistumisesta kampanjaan. Varsinainen työ tehdään helppokäyttöisellä soittojärjestelmällä, jonka kautta kulkevat sekä puhelut että sähköpostiviestit asiakkaille. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen myytävään tuotteeseen, perusteellisen myyntikoulutuksen ja opastuksen järjestelmien käyttöön. Et siis tarvitse aiempaa myyntikokemusta – ainoastaan palavan halun oppia uutta ja menestyjäasenteen!

Tiedekummi-tiimeissä tehdään kovasti töitä sekä koko tiimin että omien henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kovat tulokset syntyvät rautaisella asenteella ja tiimin sekä esimiesten tuella. Tiimin esimiehenä toimii Risto, johon voit tutustua tarkemmin täälläMeitä motivoi myyntitulosten lisäksi myös se, että avullamme lukuisat koululuokat pääsevät tiedekeskus -vierailuille, joita koulut itse eivät välttämättä pystyisi kustantamaan.

 

Tiedekummi -tiimi Tietomaassa

Mitä odotamme sinulta:

  • haluat onnistua työssäsi ja olla mukana auttamassa lasten oppimista
  • haluat kehittyä myyjänä ja olet innokas oppimaan taidot, joita huippumyyjä tarvitsee
  • sinulla on aktiivinen ote kaikkeen tekemiseen
  • puhut sujuvasti suomen kieltä ja sinulla on kyky vakuuttaa kuulijasi keskustelemalla, väkisinmyynti ei ole pop

Mitä tarjoamme sinulle:

  • merkityksellistä työtä ja reilun palkkauksen.
  • mahtavan työyhteisön, jossa työkavereiden tuki ja tsemppaus ovat arkipäivää
  • viihtyisät työtilat Oulun keskustan tuntumassa
  • modernit välineet työntekoon ja toimivat myyntiprosessit
  • mahdollisuuden edetä työssä ja luoda uraa myynnin ammattilaisena.

Palkkaus: Kilpailukykyinen takuupalkka (1300€/kk – 2000€/kk) sekä provisiot ja bonukset. Onnistuessasi tienaat komeasti 2500€ – 4000€ suuruisia kuukausipalkkoja.

Työaika: Pääsääntöisesti arkisin klo 8 – 16. Myös osa-aikainen työskentely on mahdollista elämäntilanteen niin vaatiessa.

Jätä työhakemus heti tai kysy lisää puhelimitse 08 – 552 8808. Haastattelut ovat käynnissä ja työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Tutustu tarkemmin Noviaan ja käy kurkkaamassa työyhteisömme kuulumiset: Facebookissa ja Instagramissa

 

Täytä työhakemus Soita 08 552 8808 Lue työnhaun FAQ