Uusi Novialainen

Uusi markkinointiassistentti esittäytyy

Hei, olen Salla, Novian tuore markkinointiassistentti. Novian riveissä olen ollut helmikuun alusta alkaen ja talon toiminta on ehtinyt tulla jo hyvin tutuksi! Ennen Novialle tuloa olen kerryttänyt työkokemusta erityisesti asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä. Edessä häämöttää jo valmistuminen kauppatieteiden maisteriksi Oulun yliopistosta, missä markkinointi on pääaineenani. Onkin ollut mahtavaa hypätä syvemmin markkinoinnin maailmaan myös työelämässä!

Novialla työnkuvaani kuuluu digitaalisen markkinoinnin suunnittelu ja toteutus markkinointiautomaatiota hyödyntäen. Tuotan sisältöä Novian verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin sekä vastaan rekrymarkkinoinnista. Toimin myös Novian asiakkaiden markkinointiautomaation parissa hyödyntäen automaatioprosesseja sekä niiden tarjoamaa tietoa myynnin tehostamisessa. Kuluneen kuukauden aikana olen oppinut jo valtavasti sekä tutustunut Novian innostavaan ja tulosta takovaan porukkaan.

Novialle päädyin etsiessäni uusia haasteita ja koin, että kokeneessa ja dynaamisessa myyntiyrityksessä pääsisin näkemään, kuinka perinteistä telemarkkinointia kehitetään markkinointiautomaation ja asiakkaita kiinnostavan sisällön avulla. Tavoitteenani onkin kehittyä yhä paremmaksi sisällöntuottajaksi ja inbound-markkinoinnin ammattilaiseksi.

Juureni ovat Posiolla, Lapissa. Oulussa olen kuitenkin viihtynyt jo lähes kuusi vuotta. Sen verran lappilaisuus on jättänyt jäljen, että vapaa-ajalla nautin kovasti luonnossa liikkumisesta ja retkeilystä. Niinkin paljon, että opiskelijavaihtoni vietin jylhissä ja kylmissä Islannin maisemissa. Siellä ollessani innostuin myös aktiivisemmin joogaamisesta, jota olen jatkanut koto-Suomessa perinteisen kuntosaliharjoittelun lisäksi.

Innolla odotan tulevaa kevättä ja monenlaisia digimarkkinoinnin projekteja!