Menestynyt yritys

Novia Finland on innovatiivinen ja kokenut kumppani myynnin, markkinoinnin ja asiakashankinnan tehostamiseen.
Novia yrityksenä


Tehokkaat palvelut

Kaipaatteko tehoa ja tuloksia myyntiin? Enemmän kauppaa ja lisää uusia asiakkaita - tehokkaasti, laadukkaasti ja älykkäästi.
Palvelut


Meille töihin?

Kovat tulokset ja ammattimainen tekeminen yhdistettynä naurun remakoihin, luovat fiiliksen meidän jokapäiväiseen tekemiseen.
Rekrytointi

Novia Finland Oy – Myy Paremmin

Novialla palvelemme asiakkaitamme vankalla kokemuksella, ottamalla jatkuvasti käyttöön innovatiivisia ratkaisuja ja yhdistelemällä sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa. Myynnin tehostaminen, asiakashankinta, asiakaspalveluratkaisut ja moderni telemarkkinointi ovat meidän ydinosaamistamme. Tuotamme palveluitamme sekä perinteisen telemarkkinoinnin keinoin että yhdistämällä niitä digitaalisen markkinoinnin keinoihin.

Olemme toimineet jo vuodesta 1986, mikä tekee meistä yhden pisimpään call center -alalla toimineista yrityksistä Suomessa. Olemme voittaneet toimialan maailmanmestaruuden vuonna 2010 ja lisäksi meidät on noteerattu Suomen parhaimpien työpaikkojen TOP 10-listalla useana vuonna peräkkäin (GPTW). Työllistämme yli 30 ammattilaista Oulussa ja palvelemme suomalaisia sekä kansainvälisiä asiakkaita. Jatkossakin aiomme jatkaa hyvän työyhteisön vaalimista ja haluamme tarjota työntekijöillemme kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Palvelumme Referenssit

Referenssit Novia Finland Oy


Haluatko tehdä soittokiellon numerollesi? Saat tehtyä sen täyttämällä soittokieltolomakkeen täällä.