fbpx

Asiakaspalvelun ulkoistus

Koetko, että asiakaspalvelunne kaipaisi tehostamista?

Asiakaspalvelun ulkoistus voisi olla harkinnan arvoista.

Novialla tarjoamme kaksi eri ratkaisua, joiden kautta asiakaspalvelustanne tulee samalla teille tehokasta ja asiakkaalle vaivatonta. Novian puhelinpalvelu ja chat-palvelu hoitavat päivittäiset asiakaskontaktit puolestanne. Ratkaisumme toimivat nopeasti ja laadukkaasti niin, ettei teidän yrityksessänne tarvitse enää kohdistaa merkittäviä voimavaroja ja huolenpitoa asiakaspalveluprosesseihinne.

Ehdittekö vastaamaan kaikkiin asiakkaiden puheluihin? Novialla vastaamme asiakkaiden puheluihin ja hoidamme asiakkaiden sen hetkiset tarpeet kuntoon. Välitämme teille puhelujen aikana läpikäydyt asiat ja potentiaaliset uudet asiakkaat – yksikään puhelu ei mene meiltä ohi.

Oletteko tavoitettavissa verkkosivuillanne? Chat-palvelu on nykyajan yksi tärkeimmistä asiakaspalvelukanavista, sillä aktiivinen vuorovaikutus takaa parhaimmat asiakaskokemukset. Mikäli chat vielä puuttuu verkkosivuiltanne, lisäämme sen helposti ja myös ylläpidämme sitä puolestanne! Novian avulla voitte keskittyä omaan ydinosaamiseenne ilman päivittäisten resurssien kohdistamista asiakaspalveluun. Samalla takaamme asiakkaillenne parhaimmat positiiviset kokemukset!

Lataa materiaalia tästä Case M-B Osa Ota yhteyttä


Keskity olennaiseen

Ei enää merkittäviä voimavaroja asiakaspalveluun vaan keskity ydinosaamiseenne.


Puhelin- ja chat-palvelu

Tehokkaimmat keinot käyttöön asiakaspalvelussa, jotta yksikään kontakti ei mene ohi.


Paras asiakaskokemus

Nopeaa ja laadukasta asiakaspalvelua, jotta yrityksestänne jää asiakkaille parhain mahdollinen kokemus.