Attraction Boost

Etsitkö kätevää keinoa saada asiakkaat kiinnostumaan tarjonnastanne?

Ensimmäinen kontakti on usein ratkaisevassa asemassa asiakkaan ostopäätösprosessissa. Novian Attraction Boost -palvelun avulla hoidamme tämän ensikontaktin puolestanne. Ytimekkäillä puhelinsoitoilla herätellään asiakkaiden ensimmäinen kiinnostus tuotetta tai palvelua kohtaan ja sitoutetaan hänet kuulemaan lisää yrityksestänne.

Attraction Boost on palvelu, jolla tuodaan potentiaalisimmat ja kiinnostavimmat prospektit inbound-markkinoinnin piiriin lisäämällä heidät yrityksenne uutiskirjelistalle. Puhelun aikana selvitetään prospektin tarve, jonka jälkeen hänelle kohdistetaan vain kyseistä tarvetta koskevaa relevanttia tietoa tuotteesta tai palvelusta. Näin kyetään ohjaamaan aidosti kiinnostuneet prospektit verkkosivuillenne ja lopulta ostaviksi asiakkaiksi.

Napakka ensipuhelu on konkreettinen tapa saada tulevat asiakkaat osaksi yrityksen myynti- ja markkinointiprosessia. Novialla olemme myynnin ammattilaisia, joten voimme viedä koko prosessin myös loppuun saakka – myymme tuotteen tai palvelun puolestanne, kun prospekti on osoittanut kiinnostuksensa sitä kohtaan!

Lataa materiaalia tästä Ota yhteyttä


Ensivaikutelma ratkaisee

Selkeä ja ytimekäs ensikontakti antaa sysäyksen ostopäätösprosessille.


Panosta potentiaaliin

Selvitämme, kenellä potentiaalisista asiakkaistanne on ajankohtaisin ostotarve.


Kasvata kiinnostusta

Löydämme uutta kohderyhmää markkinointitoimenpiteille herättämällä kiinnostuksen.