Buukkaus

Vapauta myyjäsi myymään

Novian Buukkauspalvelu on tehokas tapa parantaa myyntituloksianne.

Miten buukkausyhteistyö tapahtuu?

Yhteistyön suunnittelu

Kohderyhmien suunnittelu, soittotarina, kysymykset, tavoitteet ja käytännön asiat. 

Valmistelut

Kohderyhmän poiminta, soittotarinan ja kysymysten kirjoittaminen. Tekniset asetukset, agenttien kouluttaminen ja dokumentointi.

Asiakkaiden kontaktointi

Tunnemme B2B asiantuntijamyynnin haasteet ja autamme löytämään oikeat päättäjät. Kysymysten avulla autamme päättäjää oivaltamaan ratkaisujen lisäarvon.

Laadun seuranta ja raportointi

Seuraamme tapaamisten laatua ja kehitämme yhteistyötä jatkuvasti. Toimitamme selkeät ja säännölliset raportit.

lippo

"Kun asiakastapaamisten määrä kasvaa, myyntitulokset paranevat. Buukkauksen ulkoistaminen säästää aikaa. Olemme auttaneet satoja yrityksiä kasvattamaan myyntiään vuosien aikana."

Lippo Mikola, toimitusjohtaja

Lataa maksuton opas

Buukkauspalvelu on tehokas ja yksinkertainen tapa vapauttaa myyntihenkilökunta tekemään sitä, mitä he parhaiten osaavat eli myyntityötä. Jotkut buukkaavat itse itselleen, mutta usein tämä osa myyntiprosessista delegoidaan yrityksen sisällä assistentille tai ulkoistetaan asiakashankinnan ammattilaiselle.

Ennen kuin ryhdyt tuumasta toimeen, kannattaa lukea tämä opas. Se havainnollistaa sinulle ulkoistetun buukkauksen hyötyjä, auttaa sinua löytämään mahdolliset vaaranpaikat ja valmistaa sinua neuvottelemaan buukkauspalvelun hankkimisesta sekä oman organisaatiosi sisällä että tulevan buukkauskumppanisi kanssa.

  oppaan-kansi

  Usein kysyttyä Novian Buukkauspalvelusta

  Laskutamme vain toteutuneista ja laatukriteerit täyttävistä tapaamisista. Tapaamisen hinta vaihtelee valitun kohderyhmän ja myytävän ratkaisun mukaan. Voit ladata perushinnastomme tästä, mutta varmin tapa selvittää tarpeisiinne oikea hinnoittelu on ottaa yhteyttä Novian asiantuntijaan.

  buukkauspalvelu
  Säästämme teidän aikaanne

  Liidien seulominen, kontaktointi ja tapaamisten sopiminen on aikaavievää työtä. Anna myyntinne keskittyä olennaiseen eli potentiaalisten asiakkaiden tapaamiseen.

  Buukkaamme laatutapaamisia

  Kampanjat valmistellaan aina huolella. Kohderyhmä, tavoitteet ja myyntipuhe suunnitellaan yhdessä jotta tiedämme aidosti asiakkaittenne tarpeet ja toiveet.

  Sitoutamme asiakkaan tapaamiseen

  Saatte kaiken oleellisen tiedon prospektin kanssa käydystä keskustelusta ja ennakkokyselyn avulla tilannetta kartoitetaan vielä tarkemmin, ennen varsinaista tapaamista.

  Hekin luottavat Noviaan

  "Novia managed to book qualified field appointments with the right decision makers and have provided invaluable support to our marketing initiatives.."

  Imprivata Björn van den Berg, EMEA, Marketing Manager, Imprivata

  imprivata
  dreamfaktori

  "Tapaamiset ovat olleet laadukkaita. Yhtäkään kertaa ei ole tullut sellaista fiilistä, että tapaaminen olisi buukattu väkisin."

  Dreamfaktori, Tuukka Ranta-Pere, Avainasiakaspäällikkö

  Haluatko tietää lisää?

  Aloita soittamalla numeroon 08 552 8800 tai lähettämällä viestiä yhteydenottolomakkeen kautta!