Buukkaus

Vapauta myyjäsi myymään

Novian Buukkauspalvelu on tehokas tapa parantaa myyntituloksianne.

Miten buukkausyhteistyö tapahtuu?

Yhteistyön suunnittelu

Kohderyhmien suunnittelu, soittotarina, kysymykset, tavoitteet ja käytännön asiat. 

Valmistelut

Kohderyhmän poiminta, soittotarinan ja kysymysten kirjoittaminen. Tekniset asetukset, agenttien kouluttaminen ja dokumentointi.

Asiakkaiden kontaktointi

Tunnemme B2B asiantuntijamyynnin haasteet ja autamme löytämään oikeat päättäjät. Kysymysten avulla autamme päättäjää oivaltamaan ratkaisujen lisäarvon.

Laadun seuranta ja raportointi

Seuraamme tapaamisten laatua ja kehitämme yhteistyötä jatkuvasti. Toimitamme selkeät ja säännölliset raportit.

lippo

"Kun asiakastapaamisten määrä kasvaa, myyntitulokset paranevat. Buukkauksen ulkoistaminen säästää aikaa. Olemme auttaneet satoja yrityksiä kasvattamaan myyntiään vuosien aikana."

Lippo Mikola, toimitusjohtaja

Usein kysyttyä Novian Buukkauspalvelusta

Laskutamme vain toteutuneista ja laatukriteerit täyttävistä tapaamisista. Tapaamisen hinta vaihtelee valitun kohderyhmän ja myytävän ratkaisun mukaan. Voit ladata perushinnastomme tästä, mutta varmin tapa selvittää tarpeisiinne oikea hinnoittelu on ottaa yhteyttä Novian asiantuntijaan.

buukkauspalvelu
Säästämme teidän aikaanne

Liidien seulominen, kontaktointi ja tapaamisten sopiminen on aikaavievää työtä. Anna myyntinne keskittyä olennaiseen eli potentiaalisten asiakkaiden tapaamiseen.

Buukkaamme laatutapaamisia

Kampanjat valmistellaan aina huolella. Kohderyhmä, tavoitteet ja myyntipuhe suunnitellaan yhdessä jotta tiedämme aidosti asiakkaittenne tarpeet ja toiveet.

Sitoutamme asiakkaan tapaamiseen

Saatte kaiken oleellisen tiedon prospektin kanssa käydystä keskustelusta ja ennakkokyselyn avulla tilannetta kartoitetaan vielä tarkemmin, ennen varsinaista tapaamista.

Hekin luottavat Noviaan

aslak
oulun kauppakamari
suojapinnoitus
targetor
vakuutusvahti
valtti

"Novia managed to book qualified field appointments with the right decision makers and have provided invaluable support to our marketing initiatives.."

Imprivata Björn van den Berg, EMEA, Marketing Manager, Imprivata

imprivata
dreamfaktori

"Tapaamiset ovat olleet laadukkaita. Yhtäkään kertaa ei ole tullut sellaista fiilistä, että tapaaminen olisi buukattu väkisin."

Dreamfaktori, Tuukka Ranta-Pere, Avainasiakaspäällikkö

Haluatko tietää lisää?

Aloita soittamalla numeroon 08 552 8800 tai lähettämällä viestiä yhteydenottolomakkeen kautta!