Myyntireaktori

Toivotteko asiakashankintaanne lisää älyä?

Novian Myyntireaktori-asiakashankintapalvelu on täysin uudenlainen ja mullistava ratkaisu uusasiakashankintaan. Olemme yhdistäneet 20-vuotisen kokemuksemme, osaamisemme ja ammattitaitomme älykkääksi prosessiksi, joka tuottaa uusia asiakkaita palveluna. Teidän ei tarvitse tehdä muuta, kuin toivoa uusia asiakkaita.

Myyntireaktori täyttää toiveenne ja toteuttaa unelmanne. Se yhdistelee ja hyödyntää älykkäällä tavalla useita myynnin ja markkinoinnin keinoja, työkaluja ja menetelmiä tuottaakseen teille uusia asiakassuhteita ja lisää kauppaa.

Mitä lisäarvoa Myyntireaktori tuottaa?

  • Kuumia liidejä
  • Yrityksen palveluiden jatkuva esittely puhelimitse
  • Asiakasrekisteri päivittyy ja kasvaa jatkuvasti
  • Ajantasaista tietoa markkinoilta esim. tuotekehitykseen
  • Ei-potentiaalisten asiakkaiden karsinta rekistereistä
  • Säännölliset uutiskirjeet asiakkaille
  • Signaaleja asiakkaiden ostotarpeista ja verkkokäyttäytymisestä
  • Myynnin kohdistaminen potentiaalisiin asiakkaisiin
  • Myyntihenkilökunnan motivaation kasvu
  • Yleinen yritysimagon positiivinen kehitys

Myyntireaktori-palvelumme tekee jatkuvana prosessina kylmäsoittoja potentiaaliseen asiakaskuntaanne ja kartoittaa yksilöllisesti jokaisen asiakkaan. Kun kylmäsoitoilla tunnistetut liidit käsitellään oikealla tavalla markkinointiautomatiikalla ja syötetään oikea-aikaisesti myyntikoneistolle, on kaupankäynti huikean paljon helpompaa. Kuumat ykkösliidit ruokkivat myyntiorganisaationne ennen kuulumattomaan menestykseen.

Myyntireaktori jatkaa työskentelyä niiden potentiaalisten asiakkaiden kanssa, joiden tarve ei ole ajankohtainen juuri nyt. Ne otetaan haltuun muun muassa markkinointiautomatiikalla ja aktiivisella viestinnällä. Näiden haaleampien liidien kiinnostusta kasvatetaan ja ajan myötä osa niistä muuntuu kuumiksi liideiksi, jotka luovutetaan myyntiorganisaatiollenne juuri silloin, kun ostohalukkuus on pinnalla.

Lataa opas tästä Ota yhteyttä


Hutiloinnista prosessiksi

Olemme yhdistäneet yli 20- vuoden kokemuksemme myynnin ja markkinoinnin tehtävistä älykkääksi prosessiksi. Tuotamme uusia asiakkaita palveluna eikä teidän tarvitse muuta kuin toivoa uusia asiakkaita.


Myynnin ja markkinoinnin yhteistyö

Älykäs prosessi yhdistää myynnin ja markkinoinnin toimenpiteet oikeissa vaiheissa asiakaspolkua, tehden molemmista osa-aluista suoraviivaista ja tuloksellista toimintaa.


Kylmästä lämpimään

Kuumimmat liidit saadaan suoraan myyntiin, haaleammista haudotaan voittoja huomiselle ja kylmimmät tiputetaan kärryiltä. Sinun ei enää tarvitse tuhlata hetkeäkään turhaan kontaktointiin.