Myyntireaktori

Tarvitsetteko asiakashankintaanne lisää potkua?

Novian Myyntireaktori on täysin uudenlainen ja mullistava ratkaisu asiakashankintaan. Olemme yhdistäneet 30-vuotisen kokemuksemme, osaamisemme ja ammattitaitomme älykkääksi prosessiksi, joka tuottaa uusia asiakkaita palveluna.

Myyntireaktorissa yhdistämme perinteisen puhelinkontaktoinnin digitaaliseen markkinointiin. Usein yrityksillä on määriteltynä tietty ihanneasiakas tai kohderyhmä, jotka halutaan saada ostaviksi asiakkaiksi. Myyntireaktorissa herätämme potentiaalisen asiakaskuntanne kiinnostuksen Attraction Boost kylmäsoittokierroksella, joka kerää ihanneasiakkaat inbound-markkinoinnin piiriin.

Markkinoinnin automaation avulla syvennämme kylmäsoitoilla tunnistettujen liidien kiinnostusta ja sitoutamme heidät tuotteeseenne tai palveluunne. Lopulta tartumme prospektin aktiivisuuteen uudella soitolla ja varmistamme ostohalukkuuden. Kun kuumimmat liidit tarjoillaan oikea-aikaisesti myyntikoneistolle, on kaupankäynti huikean paljon helpompaa. Enää ei ole syytä pohtia kuinka suuri osuus kohderyhmästänne ostaa vaan sitä, että miten ja millä aikataululla koko kohderyhmänne ostaa.

Mitä lisäarvoa Myyntireaktori tuottaa?

  • Kuumia liidejä
  • Ajan säästöä
  • Yrityksen palveluiden esittely puhelimitse
  • Asiakasrekisteri päivittyy ja kasvaa jatkuvasti
  • Ei-potentiaalisten asiakkaiden karsinta rekistereistä
  • Säännöllistä viestintää prospekteille
  • Signaaleja asiakkaiden ostotarpeista ja verkkokäyttäytymisestä
  • Markkinoinnin tuloksista tulee konkreettisia ja mitattavia

Myyntireaktori jatkaa työskentelyä myös niiden prospektien kanssa, joiden tarve ei ole ajankohtainen juuri nyt. Heidät otetaan haltuun muun muassa markkinoinnin automaation avulla ja aktiivisella viestinnällä. Näiden haaleampien liidien kiinnostusta kasvatetaan ja ajan myötä osa niistä muuntuu kuumiksi liideiksi, jotka luovutetaan myyntiorganisaatiollenne juuri silloin, kun ostohalukkuus on pinnalla.

Toimitusjohtajamme Lippo tiivistää Myyntireaktorin idean videolla:

 

Lataa materiaalia tästä Myyntireaktorin hinnasto Ota yhteyttä


Hutiloinnista prosessiksi

Olemme yhdistäneet yli 30- vuoden kokemuksemme myynnin ja markkinoinnin tehtävistä älykkääksi prosessiksi. Tuotamme uusia asiakkaita palveluna eikä teidän tarvitse muuta kuin toivoa uusia asiakkaita.


Myynnin ja markkinoinnin yhteistyö

Älykäs prosessi yhdistää myynnin ja markkinoinnin toimenpiteet oikeissa vaiheissa asiakaspolkua, tehden molemmista osa-alueista suoraviivaista ja tuloksellista toimintaa.


Kylmästä lämpimään

Kuumimmat liidit saadaan suoraan myyntiin, haaleammista haudotaan voittoja huomiselle ja kylmimmät tiputetaan kärryiltä. Sinun ei enää tarvitse tuhlata hetkeäkään turhaan kontaktointiin.