Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Palvelemme asiakkaitamme intohimoisesti, ottamalla jatkuvasti käyttöön uusia ja innovatiivisia ratkaisuja ja yhdistelemällä sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa.

Hoidamme mielellämme monenlaisia myynti- ja markkinointitehtäviä sekä yritysmyynnissä että kuluttajamyynnissä. Tarvittaessa toteutamme lyhyitä täsmäiskuja tietyille markkinoille ja toisinaan toteutamme toistaiseksi voimassa olevia pitkiä myyntitoimeksiantoja. Olemme ketterä ja monipuolinen organisaatio ja meiltä löytyy myyntiosaamista monelta eri toimialalta.

Valmennamme jatkuvasti henkilöstöämme ja intohimonamme on saada aikaan parempia tuloksia entistä nopeammin ja laadukkaammin. Aito keskustelu, läsnäolo ja sujuva vuorovaikutus asiakaskohtaamisissa johtavat huipputuloksiin ja kestäviin asiakassuhteisiin. Meidän päämiehemme saavat pitkäkestoisia asiakassuhteita, koska me panostamme laatuun.

Tutustu tarkemmin muutamiin asiakassuhteisiimme case-esimerkkien kautta.

Katso asiakastarinat Ota yhteyttä


Kokemus

Vuodesta 1986 toimineena olemme Suomen pisimpään toimineiden Call-Centereiden joukossa. Olemme voittaneet vuosien varrella useita alan tunnustuksia mm. toimialan maailmanmestaruuden.


Innovatiivisuus

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Käytössämme on nykyaikaiset järjestelmät ja osana palvelukokonaisuuttamme hyödynnämme markkinoinnin automaatiota.


Kokonaisratkaisut

Pystymme yksittäisten myyntikampanjoiden, asiakaskartoitusten ja buukkauksien lisäksi hoitamaan myynnin ja markkinnoinnin palveluita kokonaisuudessaan.