Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Referenssit ovat hyviä esimerkkejä siitä, että palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja intohimoisesti. Otamme jatkuvasti käyttöön uusia ja innovatiivisia ratkaisuja ja etsimme parannettavaa perinteisissä palveluissamme. Yhdistelemme sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa.

Hoidamme mielellämme monenlaisia myynti- ja markkinointitehtäviä sekä yritysmyynnissä että kuluttajamyynnissä. Toteutamme sekä lyhyitä täsmäiskuja tarkkaan valituille kohderyhmille että  pitkiä, toistaiseksi voimassa olevia kumppanuuksia. Olemme ketterä ja monipuolinen organisaatio ja meiltä löytyy kokemusta ja osaamista monelta eri toimialalta. Joko tutustuit laajaan palveluvalikoimaamme?

Valmennamme jatkuvasti henkilöstöämme ja intohimonamme on saada aikaan parempia tuloksia entistä nopeammin ja laadukkaammin. Aito keskustelu, läsnäolo ja luonnolisesti sujuva vuorovaikutus asiakaskohtaamisissa johtavat huipputuloksiin ja kestäviin asiakassuhteisiin. Meidän päämiehemme saavat pitkäkestoisia asiakassuhteita, koska me panostamme laatuun.

 

Tutustu tarkemmin muutamiin tyytyväisiin asiakkaisiimme näiden case-esimerkkien kautta:

Katso asiakastarinat Ota yhteyttä

 


Kokemus

Vuodesta 1986 toimineena olemme Suomen pisimpään toimineiden Call-Centereiden joukossa. Olemme voittaneet vuosien varrella useita alan tunnustuksia mm. toimialan maailmanmestaruuden.


Innovatiivisuus

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Käytössämme on nykyaikaiset järjestelmät ja osana palvelukokonaisuuttamme hyödynnämme markkinoinnin automaatiota.


Kokonaisratkaisut

Pystymme yksittäisten myyntikampanjoiden, asiakaskartoitusten ja buukkauksien lisäksi hoitamaan myynnin ja markkinnoinnin palveluita kokonaisuudessaan.