Palvelut

Enemmän kauppaa ja lisää uusia asiakkaita – tehokkaasti, laadukkaasti ja älykkäästi

Novian palveluita ovat puhelinmyynti, buukkaus, asiakastarvekartoitukset sekä asiakashankinnan kokonaisratkaisu Myyntireaktori. Kaiken toimintamme päämääränä on tuottaa asiakkaillemme uusia asiakkaita ja lisää kauppaa. Palveluvalikoimamme on hiottu vastaamaan tämän päivän yritysten tarpeita ja tarjoammekin monia vaihtoehtoja myynnin, markkinoinnin ja asiakashankinnan tehostamiseen.

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä niin menestytään yhdessä!

Buukkauspalveluiden hankintaa harkitessa, kannattaa tutustua kokoamaamme oppaaseen. Kerromme tärkeimmät hyödyt ja asiat joita hankintaa suunnitellessa kannattaa huomioida.

Lataa opas tästä Ota yhteyttä


Kokemus

Vuodesta 1986 toimineena olemme Suomen pisimpään toimineiden Call-Centereiden joukossa. Olemme voittaneet vuosien varrella useita alan tunnustuksia mm. toimialan maailmanmestaruuden.


Innovatiivisuus

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Käytössämme on nykyaikaiset järjestelmät ja osana palvelukokonaisuuttamme hyödynnämme markkinoinnin automaatiota.


Kokonaisratkaisut

Pystymme yksittäisten myyntikampanjoiden, asiakaskartoitusten ja buukkauksien lisäksi hoitamaan myynnin ja markkinnoinnin palveluita kokonaisuudessaan.