Palvelut


Kokemus

Vuodesta 1986 toimineena olemme Suomen pisimpään toimineiden Call-Centereiden joukossa. Olemme voittaneet vuosien varrella useita alan tunnustuksia mm. toimialan maailmanmestaruuden.


Innovatiivisuus

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Käytössämme on nykyaikaiset järjestelmät ja osana palvelukokonaisuuttamme hyödynnämme markkinoinnin automaatiota.


Kokonaisratkaisut

Pystymme yksittäisten myyntikampanjoiden, asiakaskartoitusten ja buukkauksien lisäksi hoitamaan myynnin ja markkinnoinnin palveluita kokonaisuudessaan.

Enemmän kauppaa ja lisää uusia asiakkaita – tehokkaasti, laadukkaasti ja älykkäästi

Novialla yhdistämme myynnin ja markkinoinnin toimenpiteet tehden molemmista osa-alueista suoraviivaista ja tuloksellista toimintaa. Hyödynnämme älykkäällä tavalla useita myynnin ja markkinoinnin keinoja ja työkaluja tuottaaksemme teille uusia asiakassuhteita ja lisää kauppaa.

Toimintatapamme mukaisesti kuumimmat liidit saadaan suoraan myyntiin, haaleammista haudotaan voittoja huomiselle ja kylmimmät tiputetaan kärryiltä. Asiakkaamme voivat keskittyä ydinosaamiseensa, kun me tehostamme myyntiä!

Novian palveluita ovat puhelinmyynti, buukkaus, asiakastarvekartoitukset, asiakaspalvelu, Attraction boost ja Myyntireaktori. Kaiken toimintamme päämääränä on tuottaa asiakkaillemme uusia asiakkaita ja lisää kauppaa. Palveluvalikoimamme on hiottu vastaamaan tämän päivän yritysten tarpeita ja tarjoammekin monia vaihtoehtoja myynnin, markkinoinnin ja asiakashankinnan tehostamiseen.

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä niin menestytään yhdessä!

Buukkauspalveluiden hankintaa harkitessa, kannattaa tutustua kokoamaamme oppaaseen. Kerromme tärkeimmät hyödyt ja asiat joita hankintaa suunnitellessa kannattaa huomioida.

Lataa materiaalia tästä Ota yhteyttä