Palvelut

Enemmän kauppaa ja lisää uusia asiakkaita – tehokkaasti, laadukkaasti ja älykkäästi

Me Novialla osaamme myynnin ja markkinoinnin toimenpiteet ja tavoitteenamme on tehdä enemmän kauppaa vähemmällä vaivalla. Palveluvalikoimamme on hiottu vastaamaan tämän päivän yritysten tarpeita ja tarjoammekin monia vaihtoehtoja myynnin, markkinoinnin ja asiakashankinnan tehostamiseen. Puhelinmyynti, buukkauspalvelu ja tarvekartoitukset toteutetaan ammattitaidolla, modernisti ja älykkäästi. Hyödynnämme useita myynnin ja markkinoinnin keinoja ja työkaluja löytääksemme teille kuumia liidejä, uusia asiakassuhteita ja lisää kauppaa.

Kuumimmat liidit toimitetaan suoraan myyntiorganisaatiolle, haaleammista haudotaan voittoja huomiselle ja kylmimmät tiputetaan kärryiltä. Asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa, kun me tehostamme myyntiä – laadukkaasti ja älykkäästi!

Novian kysytyimpiä palveluita ovat puhelinmyynti, buukkaus, asiakastarvekartoitukset ja asiakaspalvelu. Tehostamme asiakkaidemme myyntiä myös Attraction Boostilla sekä muilla lisäpalveluilla. Uusasiakashankinnan kokonaisratkaisu Myyntireaktori sisältää kaiken tarpeellisen modernin myynnin ja markkinoinnin ulkoistamiseen. Kaiken toimintamme päämääränä on tuottaa asiakkaillemme uusia asiakkaita ja lisää kauppaa. 

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä niin menestytään yhdessä!

Peruspalvelut

Muut palvelut

 

Kun harkitset palveluidemme hankintaa, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä

 


Kokemus

Vuodesta 1986 toimineena olemme Suomen pisimpään toimineiden Call-Centereiden joukossa. Olemme voittaneet vuosien varrella useita alan tunnustuksia mm. toimialan maailmanmestaruuden.


Innovatiivisuus

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Käytössämme on nykyaikaiset järjestelmät ja osana palvelukokonaisuuttamme hyödynnämme markkinoinnin automaatiota.


Kokonaisratkaisut

Pystymme yksittäisten myyntikampanjoiden, asiakaskartoitusten ja buukkauksien lisäksi hoitamaan myynnin ja markkinnoinnin palveluita kokonaisuudessaan.