Yritys

Novia Finland Oy – Myy Paremmin

Novia Finland on innovatiivinen ja kokenut kumppani myynnin, markkinoinnin ja asiakashankinnan tehostamiseen. Työllistämme yli 30 ammattilaista Oulussa. Palvelemme suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaita. Tuotamme palveluitamme sekä perinteisen telemarkkinoinnin keinoin että yhdistämällä niitä uusiin digitaalisen markkinoinnin keinoihin.

Olemme toimineet jo vuodesta 1986, mikä tekee meistä yhden pisimpään contact center -alalla toimineista yrityksistä Suomessa. Olemme voittaneet toimialan maailmanmestaruuden vuonna 2010 ja lisäksi meidät on noteerattu Suomen parhaimpien työpaikkojen TOP 10-listalla useana vuonna peräkkäin (Suomen Parhaat Työpaikat 2009-2013).

Jatkossakin aiomme vaalia hyvää kulttuuriamme tarjoamalla työntekijöillemme kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia. Palvelemme asiakkaitamme intohimoisesti, ottamalla jatkuvasti käyttöön uusia ja innovatiivisia ratkaisuja ja yhdistelemällä sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa.

Lue Novian tarina Ota yhteyttä


Kokemus

Vuodesta 1986 toimineena olemme Suomen pisimpään toimineiden Contact Centereiden joukossa. Olemme voittaneet vuosien varrella useita alan tunnustuksia mm. toimialan maailmanmestaruuden.


Innovatiivisuus

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Käytössämme on nykyaikaiset järjestelmät ja osana palvelukokonaisuuttamme hyödynnämme markkinoinnin automaatiota.


Kokonaisratkaisut

Toteutamme sekä lyhyitä myyntikampanjoita, asiakaskartoituksia ja buukkauskampanjoita sekä pitkäjänteisiä myynnin ja markkinnoinnin kokonaiskumppanuuksia.