Puhelinmyynti

Kaipaatteko tehoa ja tuloksia myyntiin?

Puhelinmyynnillä tavoitetaan nopeasti ja tehokkaasti suuria asiakasmääriä ja se on vaivaton tapa varmistaa hyvät tulokset ja kasvattaa myyntiä. Novian myyntineuvottelijat ovat rautaisia myynnin ammattilaisia ja he palvelevat asiakkaitanne henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti.

Novian puhelinmyyntipalvelu antaa teille mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaanne, sillä teillä säästyy aikaa ja vaivaa, kun kun me hoidamme myyntitoimenpiteet. Sovimme yhdessä kanssanne tavoitteet myynnille ja seuraamme niiden toteutumista tarvittaessa päivittäin. Me vastaamme myyntitiimin rekrytoinnista, myyntineuvottelijoiden kouluttamisesta ja myynnin toteutumisesta. Tarvittaessa hoidamme koko prosessin myynnistä laskutukseen.

Hoidamme mielellämme monenlaisia myyntikampanjoita sekä yritysmyynnissä että kuluttajamyynnissä. Tarvittaessa toteutamme lyhyitä täsmäiskuja tietyille markkinoille ja toisinaan toteutamme toistaiseksi voimassa olevia pitkiä myyntitoimeksiantoja. Olemme ketterä ja monipuolinen organisaatio ja meiltä löytyy myyntiosaamista monelta eri toimialalta.

Valmennamme jatkuvasti henkilöstöämme ja intohimonamme on saada aikaan parempia tuloksia entistä nopeammin ja laadukkaammin. Aito keskustelu, läsnäolo ja sujuva vuorovaikutus asiakaskohtaamisissa johtavat huipputuloksiin ja kestäviin asiakassuhteisiin. Meidän päämiehemme saavat pitkäkestoisia asiakassuhteita, koska me panostamme laatuun.

Ammattitaitoisella myyntitiimillä ja tehokkaalla myyntikanavalla saavutetaan laaja kattavuus ja tuottavuus, nopeasti ja tuloksekkaasti.

Lataa materiaalia tästä Ota yhteyttä


Jätä myynti ammattilaisille

Novian myyntineuvottelijat ovat rautaisia myynnin ammattilaisia ja he palvelevat asiakkaitanne henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti. Antaen teille mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaanne.


Tarpeeseen räätälöity

Hoidamme myyntikampanjoita sekä yritysmyynnissä että kuluttajamyynnissä. Tarvittaessa toteutamme lyhyitä täsmäiskuja tietyille markkinoille ja toisinaan toteutamme toistaiseksi voimassa olevia pitkiä myyntitoimeksiantoja.


Tuloskeskeistä toimintaa

Sovimme yhdessä kanssanne tavoitteet myynnille ja seuraamme niiden toteutumista tarvittaessa päivittäin. Me vastaamme myyntitiimin rekrytoinnista, myyntineuvottelijoiden kouluttamisesta ja myynnin toteutumisesta.