fbpx

Huumori ja nauru auttavat jaksamaan työssä

Novialla huumori ja nauru ovat todella osa työyhteisöä ja kulttuuria 

Tavoitteiden saavuttaminen, huippusuoritukset, työssä viihtyminen ja uralla eteneminen vaativat ponnisteluita ja ne saavutetaan ilon kautta.  

Esittelyssä buukkauksen mestari Juha-Pekka. Juha-Pekkaa on helppo luonnehtia positiiviseksi, hauskaksi, iloiseksi ja ennen kaikkea pidetyksi työkaveriksi. Juha-Pekan taival Novialla alkoi 2018 vuoden alussa pelastushelikopteri Aslakin varainhankinnassa. Heti kättelyssä oli selvää, että tämä Pk-yrittäjyyden tradenomi on tullut Novialle tekemään kovaa tulosta ja ottaa työnsä tosissaan – huumoria unohtamatta. Äkkiä vastuu kasvoi ja erilaisia projekteja alkoi ilmestyä Juha-Pekan päivittäiseen soittotyöhön.

Hyvä myyjä, erinomainen buukkaaja ja siitä todisteena lähes kolmekymmentä myynti- ja buukkausprojektia, joissa Juha-Pekka on onnistuneesti ollut mukana ja kasvanut huippuammattilaiseksi. Annetaampa J-P:n itse kertoa minkälaista työskentely Novialla on.

Novialla olen päässyt tekemään projekteja jotka ovat lisänneet käytännön oppia, erityisesti liiketoiminnan kokonaiskuva on kehittynyt paljon. Kun on ollut mukana monessa eri projektissa, uusien projektien aloittaminen tuntuu helpolta ja luontevalta ja saa nopeasti jutun juuresta kiinni. Projektit Novialla ovat järkeviä ja niihin on myös helppo itse uskoa, mikä auttaa tuloksen tekemisessä.

Parasta Novialla on työkaverit, rento kannustava työympäristö ja rautaiset myynnin ammattilaiset, joilta on helppo kysyä apua tarvittaessa. Tietysti myös kaikilla esimiehillä on pitkä kokemus myynnistä, joten heidän neuvot ovat hyvin maanläheisiä. Kun aloitin Novialla koin hyväksi sen, että pääsin heti osaksi Novian tiivistä yhteisöä ja sain paljon apua ja hyviä vinkkejä. Tämä auttoi siihen, että tulosta alkoi syntyä nopeasti.

Omassa työssäni pidän siitä, että voin tehdä monipuolista työtä ja kehittyä paremmaksi buukkaajaksi, myyjäksi ja asiakaspalvelijaksi. Tietenkin se, että on mahdollisuus kasvattaa omaa vastuuta myös muissa asioissa on mahtavaa. Aloitin esimerkiksi Novian työsuojeluvaltuutettuna tämän vuoden alusta. Se on hyvä, koska pääsen itse osallistumaan työntekijöiden hyvinvoinnin parantamiseen ja ylläpitämiseen.

Novialle kannattaa hakea töihin vaikka hakisi lyhyempään työtehtävään, myös lyhyemmästä työsuhteesta on apua ja Novian myyntikoulusta jää varmasti hyvät eväät käteen myös jatkoa ajatellen.