fbpx

Nostan hattua Novian buukkareille!

Mikä on Targetor?

Targetor Oy on oululainen ohjelmistoyritys, joka kehittää ja tarjoaa verkkopohjaisia ratkaisuja strategian, tavoitteiden, toimenpiteiden sekä kehityshankkeiden johtamiseen, toimeenpanoon ja seurantaan. Targetorin oma tuote, Targetor Pro, on avain menestykselliseen johtamiseen kaikenlaisissa organisaatioissa.

Targetor käytti Novian buukkauspalvelua ensimmäisen kerran keväällä 2015. Kun Jyri Leino aloitti Targetorin toimitusjohtajan pestissä tammikuussa 2016, oli yksi ensimmäisistä hankkeista buukkausyhteistyön uudelleenkäynnistäminen. Nyt Novia vastaa Targetorin julkisen sektorin asiakashankinnan ensikontaktoinnista.

Miksi käytätte ulkoista buukkauspalvelua, toimitusjohtaja Jyri Leino?

Henkilökohtainen asiakastapaaminen on ehdoton edellytys meidän tuotteen myynnille. Tuote hyödyttää selvästi tietyn kokoluokan organisaatioita, jotka panostavat strategiatyöhön. Koska Novia oli ansiokkaasti buukannut tapaamisia Targetorille jo aiemminkin, niin yhteistyön uudelleen aloittaminen oli helppoa ja nopeaa. Kun ammattilaiset hoitavat asiakastapaamisten sopimisen tyylikkäästi ja laadukkaasti, jää meille enemmän aikaa omaan tehtäväämme, asiakastapaamisiin ja heidän toimintansa tukemiseen.

Mikä on parasta yhteistyössä Novian kanssa?

Parasta on se, että Novian tekemä buukkaus on todella tehokasta. Ennen kampanjan aloittamista kävimme yhdessä läpi tuotteemme ominaisuudet ja sen ratkaisemat ongelmat – kun Novian buukkari soittaa asiakkaalle, niin se ei kuulosta ulkoa opetellulta tai paperista luetulta vaan keskustelu on luontevaa, sillä Novialaiset tietävät, mitä varten Targetor Pro on olemassa. Myös asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä buukkauspuheluihin. Nostan hattua Novian buukkareille, sillä ”kylmien” puheluiden soittaminen on kovaa työtä!

Olemmeko onnistuneet auttamaan teitä myymään paremmin?

Kyllä. Me Targetorilla olemme oman tuotteemme parhaita asiantuntijoita, mutta Novian porukka on hienosti osannut kertoa siitä oleelliset seikat asiakkaille. Ei ole tarkoituskaan, että buukkari osaisi kertoa tuotteesta kaiken, vaan puhelun tavoitteena on saada meille tapaaminen sovittua jotta pääsemme yhdessä asiakkaan kanssa pohtimaan kuinka voisimme olla heille avuksi. Luotamme tuotteeseemme ja on hienoa päästä kertomaan meidän tuotteesta mahdollisimman monelle potentiaaliselle asiakkaalle.

Suosittelisitko Novian palveluita muille?

Kyllä, mielelläni suosittelen. Uusasiakashankinta on hoidettu hienosti!