fbpx

Novia uudistuu digitaalisen markkinoinnin palveluilla

Myy paremmin

Syvällä Novian sisällä on oranssi sydän, joka sykkii paremman myynnin tahtiin. Tuon sydämen sisältä löytyy toimintamme ydin: Koko olemassaolomme perustuu sille tosiasialle, että me haluamme auttaa yrityksiä ja yhteisöjä saamaan uusia asiakkaita ja myymään paremmin. Vuosien varrella tätä missiota on tehty todeksi pääasiassa perinteisen telemarkkinoinnin keinoin, mutta nyt olemme uudistaneet palveluvalikoimamme vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita. Koska maailma ympärillämme on muuttunut, olemme mekin inspiroituneet uudistumaan.

Intohimo parempiin tuloksiin

Me teemme kaiken tarvittavan sen eteen, että asiakkaamme tekisivät enemmän kauppaa. Novia on innovatiivinen ja kehityksen eturintamassa kulkeva myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun kumppani. Pitäisi melkein kysyä, että mitä Novia ei tee. Meitä novialaisia yhdistää intohimo saada aikaan enemmän ja parempia tuloksia, kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Telemarkkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin integraatio

Myynti- ja ostoprosessit ovat digitalisoitumisen myötä muuttuneet. Ostajat ovat aktiivisia etsimään tietoa ja vertailemaan vaihtoehtoja internetissä. Tietoa on helppo löytää ja usein ostoprosessi alkaakin verkossa jo paljon ennen kuin myyjä astuu kuvaan mukaan. Kiinnostavat verkkosivut ovat onnistuneen markkinoinnin perusta. Nettisivut ovat se yrityksen kotipesä, jonne uusia asiakkaita houkutellaan markkinoinnin keinoin. Nettisivuilla asiakkaiden kiinnostusta pitää ruokkia, heitä pitää aktivoida ja oikealla hetkellä heille pitää myydä. Asiakkaita on palveltava myös verkossa ja se onnistuu chatin avulla. Kun asiakassuhde on saatu syntymään, pitää sitä hoivata ja kasvattaa. Syntyy pitkäkestoisia asiakkuuksia ja vahvoja kumppanuuksia, joissa kaikki osapuolet ovat voittajia.

Novian uudistuneet palvelut ovat ratkaisu kaikkeen tähän. Asiakkaitamme ovat yritykset, jotka tarvitsevat tehokasta markkinointia, parempaa myyntiä ja aktiivista asiakaspalvelua. Meillä on parin kymmenen vuoden kokemus tehokkaasta telemarkkinoinnista, kuten puhelinmyynnistä, buukkauspalvelusta ja asiakastarvekartoituksista. Olemme täydentäneet menestyksellistä osaamistamme uusilla, digitaalisen markkinoinnin tuotteilla ja palveluilla. Tämä on tarkoittanut uuden oppimista, innovointia, rohkeita valintoja ja hyviä yhteistyökumppaneita. Yhdistämällä telemarkkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin keinot, asiakkaamme saavat enemmän, kuin osasivat pyytääkään. On syntynyt huikaisevan hyvin toimiva paremman myynnin palvelumylly, jonka me haluamme pyöräyttää käyntiin asiakkaidemme hyväksi. Novia myy paremmin.