Varainhankinnan pitkä yhteistyökumppanuus – Case Aslak

Olemme olleet pelastushelikopteri Aslakin varainhankinnan kumppani jo vuodesta 2012

Lapissa pitkät välimatkat, haastavat maastot ja luonnossa liikkujien määrän kasvaminen ovat tehneet pelastushelikoptereiden toiminnan alueella erittäin tärkeäksi. Lapin Pelastuhelikopterin Tuki ry:n ylläpitämän pelastushelikopteri Aslakin tavoitteena onkin turvata pelastustoiminnan saatavuus Lapin asukkaille sekä siellä vieraileville matkailijoille. Aslak sammuttaa, etsii ja pelastaa ja on usein myös se yksikkö, joka kykenee vastaamaan nopeimmin hätätilanteissa. Toimintaan kuuluu pelastushelikoptereiden lisäksi myös lääkäriasema Aslakin ylläpito, jossa ”lentävät lääkärit” päivystävät hälytysten väliaikoina.

Novian tehtävänä on myydä Aslakin tukituotepaketteja kuluttajille sekä yrityksille, jotta pelastustoiminnan jatkaminen ja kehittäminen Lapin alueella olisi mahdollista. Novian myyntiosaaminen, kokemus telemarkkinoinnista sekä saumaton yhteystyö Lapin pelastushelikopterin tuki ry:n kanssa ovat mahdollistaneet kampanjan onnistumisen. Onnistumiset ovat luoneet kumppanuudesta pitkäkestoisen ja molemmille osapuolille arvokkaan!

aslakkollaasi

”Novia on myynyt Pelastushelikopteri Aslakin tukituotteita puhelinkampanjointina kesäkuusta 2012 alkaen. Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry:n yhteistyö Novian kanssa käynnistyi hämmästyttävänkin rivakasti, kun Novialla oli vuosien kokemus aikaisemmista, vastaavan tyyppisistä toimeksiannoista. Hyvinhän tämä kumppanuus on matkan varrella toiminut, aina siitä lähtien.

Novian tekemä tukituotemyynti on yhdistyksen toiminnan kannalta elinehto. Ilman näitä myyntituottoja lääkärijohtoisen pelastushelikopteritoiminnan tuottaminen Lapissa ei olisi mahdollista. Emme saa julkista rahoitusta valmiuden ylläpitämiseen.

Novian työn tuloksena tuhannet yksityishenkilöt ja yritykset tekevät vuosittain meille myönteisiä ostopäätöksiä tukituotteiden tilaamisesta. Tästä olemme erityisen kiitollisia tukijoillemme. Samalla tulee aina mitatuksi myös uskottavuus, avoimuus ja luottamus toimintaamme kohtaan. Jos luottamusta ei ole, niin eivät tukituotteetkaan kävisi kaupaksi ja siksi on ilahduttavaa nähdä kuinka hyvin yritykset ja yksityishenkilöt ovat puhelinkampanjaan mukaan lähteneet.

Haluamme edelleen jatkaa Novian kanssa samaan malliin ja olemme varmoja, että pystymme hieman parantamaan tulostakin, hyvän yhteistyömme kautta.”

Eero Anneberg, toiminnanjohtaja, Aslak

Novian ja Aslakin yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa

Yhteistyömme Aslakin kanssa on ollut merkittävä voimavara ja toiminta tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa. Varainhankinta on perinteisesti ollut kylmäsoittoa, mutta tulevaisuus voi tuoda tullessaan myös muita varainhankinnan keinoja Aslakin toiminnan takaamiseksi. Novialla olemme tehostaneet myyntiprosesseja markkinointiautomaatiolla, jota voimme hyödyntää myös Aslakin tapauksessa. Keinoja ja mahdollisuuksia on useita – edes taivas ei ole rajana.