Rekry

Novia työpaikkana

Novian työyhteisö ja kulttuuri ovat vailla vertaa. Meillä ei ole töissä työntekijöitä, meillä on novialaisia ja tämä näkyy päivittäisessä työnteossa reippaana yhdessä tekemisen meininkinä. Kovat tulokset ja ammattimainen ote tekemiseen yhdistettynä kauppakellon kilinään, aplodeihin ja naurun remakoihin, luovat uskomattoman fiiliksen meidän jokapäiväiseen tekemiseen.

Aina hommat ei kuitenkaan mene niinkuin Strömsöössä, mutta tämä ei meitä hidasta. Esimiesten ja tiimikavereiden jatkuva tsemppaus ja tuki tekevät haastavistakin tilanteista helposti voitettavia.

Avoimet työpaikat Oulussa

Jos haaveilet tekeväsi myynnistä uran, niin meillä se on mahdollista! Novialla voit siirtyä vaiheittain yhä haastavampiin myynnin tehtäviin ja myynnin ammattilaiseksi. Et jää polkemaan paikallesi, sillä me tarjoamme sinulle vaihtuvat projektit sekä tavoitteidesi mukaisen kehityskaaren urallesi.

Katso avoimet työpaikat Täytä työhakemus


Motivoiva palkkaus

Provisiot + bonukset ja tottakai kilpailukykyinen takuupalkka (1300€/kk - 2000€/kk). Onnistuessassi tienaat komeasti 2500€ - 4000€ suuruisia kuukausipalkkoja.


Hyvä työyhteisö

Meidät on noteerattu Suomen parhaimpien työpaikkojen TOP 10-listalla useana vuonna peräkkäin (GPTW).


Arvostettua kokemusta

Et jää polkemaan paikallesi, sillä me tarjoamme sinulle vaihtuvat projektit sekä tavoitteidesi mukaisen kehityskaaren urallesi.