Rekrytointi

Avoimet työpaikat Oulussa

Jos haaveilet tekeväsi myynnistä uran, niin meillä se on mahdollista! Novialla voit ensin opetella perusasiat ja myöhemmin halutessasi siirtyä haastavampiin myynnin tehtäviin ja kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Et jää polkemaan paikallesi, sillä me tarjoamme sinulle vaihtuvat projektit sekä tavoitteidesi mukaisen kehityskaaren urallesi.

Katso avoimet työpaikat Liity rekrytoinnin uutiskirjelistalle

 

Novia työpaikkana

Novia työpaikkana sekä Novian työyhteisö ja yrityskulttuuri ovat vailla vertaa. Meillä ei ole töissä vain työntekijöitä, meillä on novialaisia ja tämä näkyy päivittäisessä työnteossa reippaana yhdessä tekemisen meininkinä. Kovat tulokset ja ammattimainen ote tekemiseen yhdistyy Novian arjessa kauppakellon kilinään, työkavereiden aplodeihin ja naurun remakoihin. Nämä kaikki luovat uskomattoman onnistumisen fiiliksen meidän jokapäiväiseen tekemiseen.

Uudet novialaiset koulutetaan työhön perusteellisesti, joten meille voit hakea töihin, vaikka kokemusta myynti- tai puhelityöstä ei olisikaan. Esimiesten ja tiimikavereiden jatkuva tsemppaus ja tuki tekevät haastavistakin tilanteista helposti voitettavia. Yhdessä löydämme ratkaisut ja taklaamme hankalatkin hetket. Meillä pääset ylittämään itsesi ja kehittämään myynti- ja vuorovaikutustaitoja, joita voit hyödyntää sekä työssä että muissa elämäntilanteissa. Käy tutustumassa työntekijöihimme ja lue kokemuksia Noviasta!

Tutustu novialaisiin Lue blogista rekrytointiasiaa


Motivoiva palkkaus

Provisiot + bonukset ja tottakai turvallinen pohjapalkka. Onnistuessassi tienaat komeasti 2500€ - 4000€ suuruisia kuukausipalkkoja.


Hyvä työyhteisö

Meidät on noteerattu Suomen parhaimpien työpaikkojen TOP 10-listalla useana vuonna peräkkäin (GPTW).


Arvostettua kokemusta

Et jää polkemaan paikallesi, sillä me tarjoamme sinulle vaihtuvat projektit sekä tavoitteidesi mukaisen kehityskaaren urallesi.