fbpx

Myyjän etenemismahdollisuudet Novialla

Novia tarjoaa monenlaisia myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtäviä. Uudet Novialaiset aloittavat yleensä joko yritys- tai kuluttajamyynnissä tai yritysbuukkarina. Työsuhde voi alussa olla joko osa-aikainen tai kokoaikainen. Alun jälkeen on vaihtoehtoisia urapolkuja useita:

  • Jos olet meillä osa-aikaisessa myyntityössä, voit edetä uralla esimerkiksi siten, että tavoitteenasi on olla jonakin päivänä kokopäiväisessä myyntityössä.
  • Ehkä aloitat kuluttajamyynnissä ja tavoitteenasi on edetä yritysmyyntiin.
  • Toisaalta voit aloittaa meillä yritysmyynnissä puhelinmyyjänä ja tavoitella jatkossa haastavampia tehtäviä asiakaskäyntimyyjänä.
  • Moni tavoittelee kehittymistä myyjänä, eikä niinkään etenemistä eri tehtäviin. Tämä onnistuu tietenkin meillä hyvin. Vaihtelua työhön ja oppimismahdollisuuksia tarjoaa se, että siirtyy välillä myymään eri tuotetta tai palvelua.  
  • Joku voi puolestaan haluta Novian omien palvelujen myyntiin esimerkiksi yhteyspäällikön tehtäviin jonain päivänä.

etenemismahdollisuudet novialla ovat monipuoliset

Monentasoisia vastuutehtäviä

lippo mikola toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja Lippo Mikola on aloittanut uransa puhelinmyyjänä

Jokainen novialainen on itse asiassa aloittanut työsuhteensa Novialla ruohonjuuritasolla eli luurit päässä myyntityössä. Toimitusjohtajamme Lippo Mikola on taloon tullessaan (yli 20 vuotta sitten) aloittanut puhelinmyyjänä muun muassa mediamyynnin parissa. Tästä tehtävästä ura on lähtenyt kasvuun, kun vastuuta sekä osaamista on alkanut kertymään. Muitakin vastuutehtäviä meiltä löytyy, joten kaikkien vastuuta janoavien ei tarvitse havitella toimitusjohtajan paikkaa.

Myyntitiimeissämme on aina tiiminvetäjä ja hänen apunaan 1-2 vastuumyyjää. Vastuumyyjän roolissa oman myyntityön lisäksi korostuu myös oman tiimin avustavat tuki- ja ohjaustehtävät. Vastuumyyjä on esimerkinnäyttäjä ja tiiminvetäjän oikea käsi. Tiiminvetäjällä on selkeästi tulosvastuu omasta tiimistään ja hänen toimenkuvassaan korostuu tiimin ohjaus ja koulutus eli hän siirtää oman myyntiosaamisensa tiimiläisilleen. Tiiminvetäjät osallistuvat myös myyntityöhön sen verran, mitä muilta tehtäviltään ehtivät.

Mahdollisuus pitkään uraan

marko höglund myyntipäällikkö
Myyntipäällikkö Marko Höglund on ollut Novialla jo yli 11 vuotta

Moni uusi työntekijämme ei ensimmäisinä päivinään vielä osaa aavistaakaan, kuinka pitkälle ura Novialla hänet vie. Monta kertaa on käynyt niin, että lyhyeksi ja väliaikaiseksi tarkoitettu työsuhde on muuttunut vuosien mittaiseksi työuraksi. Esimerkiksi myyntipäällikkömme Marko Höglund on ollut novialainen jo yli 11 vuotta, vaikka alkuperäisenä tarkoituksena oli olla Novialla vain muutaman kuukauden ajan tienaamassa rahaa ja jatkaa sitten oman alan töissä.

On selvää, että kaikki työsuhteet eivät jatku eläkeikään saakka, vaan ihmisillä on uratavoitteita, joiden saavuttaminen ei ole Novialla mahdollista. Joku opiskelee lääkäriksi, toinen opettajaksi, joku voi haluta yrittäjäksi ja joskus elämä vie eri paikkakunnille tai maihin – ja jotkut työsuhteet päättyvät muista syistä. On kuitenkin tärkeää, että jokainen novialainen saa uransa aikana mahdollisuuden kehittyä työssään ja me yhdessä teemme töitä tavoitteiden saavuttamisen eteen. Jos ura Novialla loppuu, on repussa mukana rautaista osaamista, jota voi hyödyntää jatkossa sekä työelämässä että elämässä muutenkin.

Avoimet työpaikat Tutustu novialaisiin