Novia ja Vastuullinen kesäduuni -kampanja

Miten Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteet Novialla näkyvät?

Olemme olleet useana vuotena mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa sitoutuen tarjoamaan kesätyöntekijöillemme parhaan mahdollisen kokemuksen Novialla työskentelystä. Vastuulliseen kesäduuniin kuuluvat kuusi periaatetta – hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus. Meille on tärkeää, että kesätyöntekijämme kokevat Novian hyvänä työpaikkana, saavat merkityksellistä työkokemusta ja innostuvat mahdollisesti jäämään novialaisiksi pidemmäksikin aikaa! Novialla Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteet toteutuvat seuraavanlaisesti:

 

 

Hyvä hakijakokemus

Otamme hakijoihin yhteyttä puhelimitse mahdollisimman pian hakemuksen jättämisen jälkeen ja pyrimme jo puhelun aikana muutamien kysymysten kautta tutustumaan hakijaan paremmin. Novian rekrytointiprosessi etenee tästä työhaastatteluvaiheeseen, jonka jälkeen ilmoitamme päätökset viikon sisällä. Täten pyrimme varmistamaan, että hakija saa ajantasaiset tiedot rekrytoinnin vaiheista ja päätöksen lyhyen ajan sisään.

Mielekäs työ 

Novialla toteutamme erilaisia myyntiprojekteja kontaktoiden kuluttajia sekä yrityspäättäjiä. Kesätyöntekijöiden työnkuvaan kuuluu uusien ja nykyisten kuluttaja-asiakkaiden kontaktoiminen puhelimitse pelastushelikopteri Aslakin tukituotemyynnin merkeissä. Työ on tavoitteellista ja paikoin haastavaakin, mutta itsensä voittaminen sekä arvokkaiden myynti- ja vuorovaikutustaitojen oppiminen antavat tärkeää kokemusta myös tulevaisuuden kannalta.

aslaklehti

Perehdytys ja ohjaaminen

Koulutamme kaikki kesätyöntekijämme Novian Myy paremmin -koulutusohjelman kautta, jonka avulla työtehtäviin pääsee nopeasti kiinni. Tuomme perehdytyksen aikana esille myös jokapäiväistä tekemistä ohjaavat arvomme sekä työyhteisöömme kuuluvat pelisäännöt. Meille on tärkeää, että myös kesätyöntekijät saavat ammattitaitoisen koulutuksen ja mahdollisuuden kehittyä huippumyyjiksi!

Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Novia on tunnettu hyvästä ilmapiiristä sekä innostavasta ja kannustavasta porukasta – ja sen tarjoamme myös kesätyöntekijöillemme. Kesätyöntekijät tulevat olemaan työyhteisömme tasavertaisia jäseniä. Annamme Novialla kesätyöntekijöille samat mahdollisuudet sekä tukea ja palautetta yhtä lailla kuin muillekin työntekijöille.

kahvi

Kohtuullinen palkka

Kesätyöntekijän palkka muodostuu kilpailukykyisestä pohjapalkasta sekä provisioista ja bonuksista, aivan kuin vakituisillakin työntekijöillä. Tavoitepalkka on noin 1000 – 2000 euroa kuukaudessa, ylärajaa ei ole 🙂  

Kirjallinen työsopimus ja työtodistus 

Jokainen kesätyöntekijä saa Novialta heti työn alussa kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättymisen jälkeen annetaan myös asianmukainen työtodistus. Ennen kesän päättymistä sitoudumme keskustelemaan ja kuuntelemaan kesätyöntekijöidemme kommentit kesästä ja ottamaan vastaan myös kehitysehdotuksia kesätyökokemuksen parantamiseksi tulevaisuudessa!

Haluatko kasvaa ja kehittyä hyväksi myyjäksi sekä hankkia merkityksellistä työkokemusta? Tutustu kesätyöpaikkailmoitukseemme sekä muihin avoimiin työpaikkoihin ja lähetä rohkeasti työhakemuksesi.

Novian kesätyöpaikat Täytä työhakemus Työnhaun FAQ