fbpx

Asiakastarvekartoitus

Onko teillä riittävästi tietoa potentiaalisten asiakkaidenne tarpeista?

Novian asiakastarvekartoitus on tehokas tapa kartoittaa markkinatilannetta ja löytää uutta asiakaskuntaa. Teidän ei tarvitse kuluttaa aikaa potentiaalisten asiakkaiden etsimiseen tai kylmäsoittojen tekemiseen ja kaupankäynti kiihtyy, kun myyntitiiminne pääsee tositoimiin kuumien ykkösliidien kanssa.

Maailma on pullollaan potentiaalisia asiakkaita, joilla on monenlaisia tarpeita. Puhelimitse tehtävällä asiakastarvekartoituksella saadaan esiin juuri ne asiakkaat, joilla on tarve ostaa tai halu tutustua tarkemmin juuri teidän tuotteisiinne tai palveluihinne. Kun tehokkaalla puhelinkontaktoinnilla on seulottu valitusta kohderyhmästä ne asiakkaat, joiden ostohalukkuus on korkeimmillaan, teidän työnne nopeutuu ja helpottuu.

Asiakastarvekartoituksella tuotetaan liidejä sekä myyntiin että markkinointiin. Kartoituksen yhteydessä luokittelemme potentiaaliset asiakkaat sen mukaan, kuinka kiinnostuneita he ovat tuotteistanne tällä hetkellä. Myyntitiiminne saa käyttöön kuumat liidit, jotka ovat ostohalukkaita juuri nyt. Osalle asiakkaista tarve ei ole juuri nyt ajankohtainen, mutta kartoituspuhelu saattaa kuitenkin herättää asiakkaan kiinnostuksen. Näitä liidejä kannattaa lämmitellä markkinoinnilla ja asiakassuhde voi hyvinkin syntyä myöhemmin.

Asiakastarvekartoituksen hyödyt:

  • myyntihenkilökuntanne ajankäyttö tehostuu
  • saatte kattavat tiedot siitä, keneen kannattaa ottaa yhteyttä heti, keneen myöhemmin ja keneen ei lainkaan
  • myyntiorganisaationne pääsee keskittymään vain ostohalukkaisiin asiakkaisiin, mikä näkyy myyntituloksessa
  • uudet, potentiaaliset asiakkaat saavat positiivisen ja aktiivisen mielikuvan yrityksestänne

Haluatteko tekin keskittyä kontaktoimaan ostohalukkaita asiakkaita? Meillä on kartoituksesta vuosien kokemus, ja autamme teitä mielellämme.

Lataa materiaalia tästä Ota yhteyttä


Optimoi ajankäyttö

Teidän ei tarvitse kuluttaa aikaa potentiaalisten asiakkaiden etsimiseen tai kylmäsoittojen tekemiseen ja kaupankäynti kiihtyy, kun myyntitiiminne pääsee tositoimiin kuumien ykkösliidien kanssa.


Osu oikeaan hetkeen

Luokittelemme potentiaaliset asiakkaat sen mukaan, kuinka kiinnostuneita he ovat tuotteistanne juuri nyt. Myyntitiiminne saa heti käyttöön kuumimmat liidit.


Klousaa kovemmin

Kuvittele, kuinka paljon useammin voisitte klousata kauppaa, jos pystyisitte keskittymään vain kaikista ostohalukkaisimpiin asiakkaisiin.