Asiakastarvekartoitus

Löydä ostajat

Asiakastarvekartoitus selvittää markkinatilannetta ja tunnistaa myynnin paikat.

Miten Asiakastarvekartoitus tehdään?

Yhteistyön suunnittelu

 Asiakaskartoituksen tavoitteet ja käytännön asiat. 

Valmistelut

Kohderyhmän valinta, soittotarinan ja kysymysten kirjoittaminen. Tekniset asetukset, agenttien kouluttaminen ja dokumentointi.

Asiakkaiden kontaktointi

Kohderyhmän kontaktointi ja päämiehen tarjoaman esittely.  Samalla selvitetään millaisia tarpeita asiakkaalla on. B2B myynnissä ajoitus ratkaisee. Autamme myyjiä kohdistamaan ponnistelut oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

Raportointi ja jatkotoimet

Raportoimme käydyt keskustelut. Myynti saa tarkkaa tietoa siitä, mitä asiakkaat ovat valmiita ostamaan.

 

lippo

"Asiakastarvekartoitukset ovat erinomainen keino myynnin tueksi. Autamme myyjiänne tuntemaan potentiaalisten asiakkaiden tarpeet ja kirkastamaan myyntiviestin asiakaskohtaisesti."

Lippo Mikola, toimitusjohtaja

Usein kysyttyä Novian Asiakastarvekartoituksista

Laskutus perustuu läpivietyihin ja raportoituihin kartoituskeskusteluihin. Yksikköhinta vaihtelee kartoituksen laajuuden ja kohderyhmän mukaan. Voit ladata perushinnastomme tästä, mutta varmin tapa selvittää tarpeisiinne oikea hinnoittelu on ottaa yhteyttä Novian asiantuntijaan.

tiimi ja läppäri

Kenelle palvelu sopii?

Ajoitus ratkaisee

Yritys toimii kilpailullisella alalla, jossa palveluntarjoajaa ei vaihdeta tiiviisti. Mahdollisuus vaihtoon muutaman vuoden välein.

Tieto on tärkein

Yritys haluaa tunnistaa asiakastarpeet proaktiivisesti. Myynti halutaan kohdentaa tarkemmin kuin ostolistoilla tai omalla prospektoinnilla.

Aluevaltaus

Olemassa olevaa ratkaisua tarjotaan uudelle kohderyhmälle tai myydään kokonaan uutta ratkaisua.

Hekin luottavat Noviaan

aslak
oulun kauppakamari
suojapinnoitus
targetor
vakuutusvahti
valtti
unnamed (4)

"Olemme tehneet yhteistyötä asiakashankinnan tiimoilla Novian kanssa vuosien saatossa useaan eri otteeseen. Tavoitteena on ollut löytää koulutuskokonaisuuksistamme kiinnostuneita yrityksiä ja henkilöitä, joiden kanssa pääsemme aloittamaan neuvottelut koulutuksiimme osallistumisesta. Neuvottelut ovat koskeneet joko yksittäisiä koulutuksia tai laajempaa yhteistyötä Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun kanssa. Novian henkilökunta on kontaktoinut yhteisesti sovittuja meidän näkökannalta kiinnostavia kohdeyrityksiä puhelimitse ja toimittanut meille sitten tiedot kiinnostuneista tahoista, joita olemme jatkojalostaneet itse. Olemme olleet varsin tyytyväisiä Novian tapaan toimia ja yhteistyömme tuloksiin."

Antti Kauppila, ohjelmajohtaja, Executive MBA,
Oulun yliopisto, Martti Ahtisaari -instituutti

 

Haluatko tietää lisää?

Aloita soittamalla numeroon 08 552 8800 tai lähettämällä viestiä yhteydenottolomakkeen kautta!