fbpx

Novialla töissä

Novialla töissä ei tarkoita, että ollaan “vain töissä”

Me Novialla ajattelemme, että kukaan ei ole meillä ”vain töissä”. Jokainen novialainen on tärkeä osa työyhteisöämme ja jokaisella on merkitys tässä kokonaisuudessa. Jokainen meistä antaa oman panoksensa sen eteen, että me saavutamme yhteiset tavoitteemme. Samalla Novia yrityksenä tekee töitä sen eteen, että novialaiset kehittyvät ja kasvavat – paitsi työssä, myös ihmisenä. Jokaisellahan on elämässä ja työssä omat tavoitteensa.

novialla töissä

Novialla asiat tehdään yhdessä

Novialla jokaisen työtekijän uraa rakennetaan yhdessä ja tavoitteita kohti kuljetaan yhtä matkaa. Lähimmät tiimikaverit ja oma esimies ovat tässä työssä mukana päivittäin. Alkukoulutuksessa otetaan ensimmäiset askeleet ja novialais-uran edetessä työtä jatketaan jokaisen omien tarpeiden ja omien tavoitteiden valossa. Myös ne novialaiset, joiden kanssa ei joka päivä olla yhteydessä, tekevät taustalla töitä kaikkien novialaisten onnistumista silmällä pitäen.

Novialla opit paljon taitoja, joista on hyötyä elämässä

Oli uratavoitteesi tulevaisuudessa mikä tahansa, Novialta saat varmasti eväitä sen toteuttamiseen. Vaikka tähtäisit jatkossa mille tahansa alalle, oppimasi myyntitaidot auttavat sinua menestymään sekä työelämässä että vapaa-ajalla. Rautaisten myyntitaitojen lisäksi opit Novialla esimerkiksi tiimityöskentelytaitoja, tavoitteiden asetantaa, ilmaisutaitoa, kuuntelutaitoa, neuvottelutaitoja, työelämän pelisääntöjä vuorovaikutustaitoja, ja lukemattomia muita eri asioita, jotka auttavat sinua paitsi ammatillisesti, myös elämässä ylipäätään. Panostamme siihen, että jokainen novialainen kehittyy ja kasvaa työntekijänä sekä ihmisenä Novialla työssäoloaikanaan.

Avoimet työpaikat Tutustu novialaisiin Novian arvot